Geçtiğimiz aylarda müjdesi verilen GTA 6’nın çıkış tarihi belli oldu. Take-Two Interactive oyunun çıkış tarihini doğruladı.

10 yıllık hasretin ardından Rockstar Games geçtiğimiz Aralık’ta Grand Theft Auto 6’yı duyurmuştu. Bu duyurunun ardından gelen fragmanla birlikte GTA fanları büyük bir sevinç yaşarken, diğer yandan GTA 6’yı üst seviye grafiklerle oynamak isteyen gamer’lar GTA 6’yı çalıştıracak sistem hazırlığına da başladılar. Gelen son bilgilere göre oyunu çok beklemeye gerek kalmayacak.

GTA 6'nın Çıkış Tarihi Belli Oldu
GTA 6’nın Çıkış Tarihi Belli Oldu

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

Geçmişte GTA 6 çıkış tarihi olarak 2025 işaret edilirken, gelen bilgilere göre oyunun 2026 yılına kalabileceğinden bahsediliyordu. Görünüşe göre korkulan olmayacak.

Oyunun sahibi Take-Two Interactive, uzun zamandır beklenen yeni GTA devam oyununun çıkmasına 1 yıldan fazla zaman olduğunu ancak 2026’ya sarkmayacağını söylüyor. GTA 6 için hala kesin bir çıkış tarihi verilmemiş olsa da artık GTA 6’nın 2025 sonbaharında gamer’la ile buluşmayı hedeflediğini biliyoruz.

Take-Two Interactive, finansal raporlarını açıklarken bu bilgiyi vermişti. Diğer yandan GTA 5 de hala popülerliğini koruyor; raporda GTA 5’in 200 milyon satış barajını geçtiği ve Minecraft’ın ardından en çok satan klasikleşmiş video oyunu olduğu da açıklanmış durumda.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir