Dünyanın en büyük oyun şirketlerinden olan Rockstar Games’in uzun yıllardır beklenen GTA 6 oyunu hakkında hayranları üzecek yeni detaylar ortaya çıktı. Rockstar Games hakkında sızıntıları ile bilinen TezFunz tarafından şirketin GTA 6 üzerine bugüne kadar henüz tam olarak çalışmalara başlamadıklarını ve ilgilerinin ise başka noktada olduğunu iddia etti. Bir süredir şirketin üzerinde çalışıldığı düşünüldüğü GTA 6 hakkında detay gelmiyordu. Ancak yeni yaşanan bu detaylar ile beraber oyuncular büyük bir hayal kırıklığına uğrayabilirler. Rockstar Games’in çıkartmış olduğu oyunlar için dışarıya sızıntı vermemesi ile oldukça biliniyor. Oyunları tam olarak duyurmadan önce herhangi bir detayı dışarıya sızdırmıyorlar. Ancak Rockstar Games doğru tahminleri ile bilinen TezFunz’dan yeni haberler var.

GTA 6 için henüz çalışmalar başlamamış olabilir

23

GTA 6 tartışmaları arasında bir kişi tarafından Rockstar Games’in Classic Trilogy Remaster ile alakalı çalışılıp çalışılmadığı soruldu. TezFunz2 cevabı ise “Evet, hala klasik GTA üçlemesi üzerinde bug fix çalışması yapıyorlar ancak çalışmaları yavaşladı çünkü Rockstar, GTA 6 üzerinde yeni yeni tam odak çalışmaya başladı.” Şeklinde oldu. Bu noktada ise Rockstar Games şirketinin GTA 6’yı resmi olarak duyurması sonrasında GTA 6 üzerinde tam odaklı bir şekilde yoğunlaşmamış olduğu anlaşılıyor.

Bu noktada oyuncuların büyük bir beklentisi bulunurken, önümüzdeki 2-3 yıl boyunca henüz GTA 6’nın gelmesine zor gözüyle bakılıyor. Oyuncuların ise yeni yapımı heyecan ile beklediği açıkça gözüküyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir