Yeni yıla sayılı günler kala Rockstar Games, Grand Theft Auto 5‘in Online modu için önemli bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme beraberinde birçok yeni içeriğin yanı sıra ‘Festive Surprise‘ adında eğlenceli bir eklenti kazandırıyor.

Bu hafta içerisinde tüm GTA 5 Online oyuncularına sunulacağı bildirilen güncelleme oyuna yeni araçlar, yeni kıyafetler, dövme çeşitleri ve noel ağacı gibi içerikler getirdiği gibi oyunculara da bir makineli tüfekle bir kar topunu takas etme imkanı tanıyor.

GTA 5 Fest

Festive Surprise yani Şenlik Sürprizi adında içerik paketi oyuna gelecek olan yenilikler arasında yer alıyor. Bu yenilik sayesinde oyuncular banka soyarken karakterlerine giydirebilecekleri renkli Noel kazaklarını ve Gingerbread Man maskelerini bulacaklar.

Ayrıca oyuna ‘San Andreas Snowfall” adını taşıyan yeni bir özellik daha geliyor. Bu özellik oyuna kartopu savaşlarını ekliyor ve oyuncuların dijital ortamda kartopu savaşı yaparak daha eğlenceli bir oyun deneyimi yaşamalarını sağlıyor.

PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarına çıkacak olan Grand Theft Auto 5 güncellemesini merakla bekliyoruz. Oyuna gelen kartopu savaşlarıyla ilgili yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

GTA 5 Kartopu Savaşları Videosu

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir