Rockstar Games’in GTA 6 üzerinde çalıştığı biliniyor. GTA 5 online ve Red Dead Redemption 2 desteğinin kesilmesi, yeni oyunun tanıtımının yakında olduğu iddialarını beraberinde getirdi.

Rockstar Games’in bir sonraki oyunu GTA 6 olacak. Bu oyunun ne zaman tanıtılacağı, piyasaya sunulacağı ve oynanacağı bilinmiyor. Ancak yaşanan son gelişme, yeni oyunu bekleyenleri heyecanlandırdı. Zira GTA V ve GTA Online ve Red Dead Redemption II için güncelleme desteği artık sona erdi. Yeni gelişmeyi resmi duyuru ile aktaran Rockstar Games, farklı bir detay paylaşmadı. Resmi açıklamada oyunun geliştirilmesinde görev alan tüm çalışanlarına ve çalışma ortaklarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Açıklamada “Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online, küresel ekibimizin uzun yıllar boyunca ortak çabalarını temsil ediyor. 2013’teki orijinal lansmanından günümüze kadar bu oyunlara katkıda bulunan herkese teşekkür etmek ve teşekkür etmek istiyoruz.” denildi.

GTA 6’dan heyecanlandıran sızıntı! DLC’ler geliyor

Red Dead Redemption 2 açıklamasında ise “Red Dead Redemption 2, uzun yıllara ve birden fazla takıma yayılan devasa bir proje oldu ve tüm şirketin bu oyunu dünyaya getirme konusundaki çalışmalarından son derece gurur duyuyoruz. Bu yolda büyük ve küçük katkılarıyla yardımcı olan herkese en içten teşekkürlerimizi sunarız. Oyundan keyif alacağınızı umuyoruz.” denildi.

GTA 6 geliyor mu?

Yaşanan bu iki önemli gelişme sonrasında GTA 6 geliyor mu, ne zaman çıkacak soruları bir kez daha gündeme geldi. Şu an için bu soruların yanıtları bulunmuyor. Ancak şirketin tamamen yeni oyuna odaklandığı söylenebilir. GTA 6 için önümüzdeki günlerde sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir