Bir süre boyunca Game Pass üzerinde olmayan Grand Theft Auto V, nihayet servisin en son oyunları içerisinde yerini aldı. Tarihin en çok satan oyunlarından birisi olan Grand Theft Auto V, şimdi hem konsolda (Xbox One ve Series X / S dahil) hem de bulut üzerinden Game Pass aboneleri tarafından erişilebilirlik sağlayabilecek. Fakat, Grand Theft Auto V’nin Game Pass ile inişli çıkışlı bir ilişkisi oldu sebebi ile bu sefer ne kadar süre kalacağı konusunda belirsizlikler hala devam ediyor.

Temmuz 2023’te Xbox Game Pass’e eklenecek olan oyunlar arasında Capcom’un heyecan verici dinozor avı oyunu Exoprimal ve aşağıdaki oyunlar da bulunuyor:

  • Common’hood – 11 Temmuz (bulut, konsol, ve PC versiyonları)
  • Insurgency: Sandstorm – 11 Temmuz (PC versiyonu)
  • Exoprimal – 14 Temmuz (bulut, konsol, ve PC versiyonları)
  • Sword and Fairy: Together Forever – 5 Temmuz (bulut, konsol, ve PC versiyonları)
  • McPixel 3 – 6 Temmuz (bulut, konsol, ve PC versiyonları)
  • Techtonica – 18 Temmuz (bulut, konsol, ve PC versiyonları)
  • The Cave – 18 Temmuz (bulut ve konsol versiyonları)

Grand Theft Auto V, Game Pass’e geri dönüş yaptı

Grand Theft Auto V’yi deneyebileceksiniz

Hala 2013 yılında çıkan ve ardından birçok konsol nesli için güncellenen Grand Theft Auto V’yi oynamadıysanız, şu anda Grand Theft Auto VI hakkında daha fazla haber beklerken, oyunun kendisi veya çevrimiçi modu için harika bir deneme fırsatı olduğunu söyleyebiliriz.

Grand Theft Auto V‘in Game Pass’a geri dönüş yapması, oyunun geniş hayran kitlesi tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Bu oyun, gerçekçi grafikleri ve oynanabilirliğiyle açık dünya suç oyunları arasında öncü bir konuma sahip. Şu anda, Game Pass aboneleri bu heyecan verici oyunu tekrar keşfetme veya ilk kez deneyimleme fırsatını elde edecekler.

GTA

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir