Warner Bros.’un yakında çıkacak olan süper kahraman macera oyunu Gotham Knights’ın çıkış tarihi hakkında pek çok spekülasyon dolanmaya başladı. Oyuna ait görsellerin de sızdırılmasıyla birlikte oyunun beklenenden erken çıkış yapacağına dair iddialar ortalığı karıştırdı.

Warner Bros. sonraki macera oyunu. Süper kahraman oyunu Gotham Knights, İrlanda’da bir video oyun mağazasında çekildiğine inanılan ve önümüzdeki ay çıkacağı duyurulan oyunun resimlerinin internette yayınlanmasıyla oyuncuları şok etti. Ancak söz konusu tarih için fazla heyecanlanmayın diyebiliriz.

Gotham Knights çıkış haberlerine kanmayın

Hogwarts Legacy News hesabından Twitter’da yayınlanan bir görsel, Gotham Knights’ın 24 Nisan 2022’de piyasaya çıkacağını duyurdu. “Gotham Knights Beta” adlı bir uygulama 5 Mart’ta Steam’de kısa bir süreliğine göründüğünde, yakında çıkacak bir lansmanla ilgili spekülasyonlar yaygındı. Görüntüler oyun forumlarında ve Reddit’te paylaşıldı, bazı hayranlar Gotham Knights’ın önümüzdeki ay piyasaya sürülmesini beklerken, diğerleri listelenen verilerin geçerliliğini sorgulamaya başladıklarını belirtti.

gotham knights cikis tarihi

Test Games’in neden kısa listeye alındığına dair daha fazla ayrıntı bulunmamakla birlikte, bunun dahili geliştirme amaçlı mı yoksa halka açık bir betanın yolda olduğuna dair bir işaret mi olduğunu hala bilmiyoruz. Artık Warner Bros.’u biliyoruz. Gotham Knights’ı bu yıl yayınlamayı planlıyor. WarnerMedia CEO’su Jason Killar, 2022 yayın programını bu yılın başlarında bir dizi tweet’te tekrarladı ve hayranların beklemenin daha uzun olacağına dair korkularını hafifletti.

LEGO BATMAN 3 BEYOND GOTHAM sistem gereksinimleri

Oyuna ait bilgiler

Batman: Arkham Origins’in geliştiricisi Warner Bros. Montreal yeni bir maceraya hazırlanıyor. Yapım Gotham City’de geçse de Batman oyunda olmayacak. Bunun yerine, erken ölümünden sonra mantodaki yerini alacak Nightwing, Batgirl, Robin ve Kırmızı Başlıklı Kız rollerini oynayacağız. Oyuna sahip olmak isteyen oyuncular, Gotham Knights’ın önümüzdeki ay sürpriz bir çıkış yapacağını düşünebilir ama bu söylentilere çok inanmamanızı öneririz.

Perakendeciler yaklaşmakta olan video oyunları hakkında nadiren bilgi alırlar. Çoğu şirket bunu kazara sızıntıları önlemek için bir önlem olarak yapar. Warner Bros.’un inandığı. Büyük bir oyunu birkaç hafta boyunca pazarlamadan piyasaya sürmesi ilgi uyandırmak gerçekçi değildir. 24 Nisan’ın Pazar gününe denk geldiğini de belirtmekte fayda var.  AAA video oyunlarının piyasaya çıkış tarihleri genelde hafta içi Cuma gününe denk getirilmeye çalışıldığını da unutmamak gerekir.

Şu anda fotoğrafı görmezden gelmenizi tavsiye ediyoruz. Oyunun BETA versiyonunun Steam’de bulunması, oyunun hala geliştirme aşamasında olduğunun kanıtıdır. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar sekmesinden düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir