Google görsellerde GIF arayarak zaman harcayan ve istediği GIF’i bulamayanlara harika bir haberimiz var. Artık GoogleGIFs Chrome eklentisi sayesinde Google arama sonuçlarında animasyonlu GIF‘leri bulmak ve görmek mümkün.

Giphy gibi GIF’leri bulabileceğimiz bir kaynak olsa da kimi zaman yeterli olmuyor ve bu yüzden de pek çoğumuz Google’da GIF aramak zorunda kalıyoruz. Ancak bu GIF’ler Google’da statik bir görsel olarak karşımıza çıktığı için Google Arama Motoru’nda GIF aramak da sıkıcı bir hal alabiliyor.

Google Gifs Eklentisi

GIF aramanın sıkıcılığından uzaklaşmak ve bunu daha eğlenceli bir hale getirmeyi amaçlayan geliştiriciler internet tarayıcısı Google Chrome için GoogleGIFs adında bir eklenti yayınladı. Bu eklentiyi Chrome tarayıcınıza kurarak Google arama sonuçlarında GIF’leri animasyonlu haliyle görmeniz mümkün hale geliyor.

Üstelik eklentinin kullanımı da oldukça kolay. Tek yapmanız gereken GoogleGIFs indir bağlantısından erişeceğiniz eklentiyi Chrome’a kurmak ve Google arama motoruna girerek dilediğiniz GIF’in anahtar kelimesini aratmak. Hepsi bu kadar 🙂

Son olarak birbirinden eğlenceli animasyonlu GIF görselleri için sitemiz bünyesindeki gif.indir.com adresini ziyaret etmenizi öneririz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir