Google tarafından yayınlanan yeni blog yazısı ile birlikte 2021’in en iyi 10 Android uygulaması listelendi. Her yılın sonunda Google ve Apple gibi sektör devleri tarafından benzer çalışmalar yapılırken Google yılın en iyi uygulamalarının yanı sıra Google’a göre yılın en iyi 10 Android uygulamasını listeledi.

Balance

2021 yılındaki en iyi meditasyon uygulamalarından birisi olarak kabul edilen Balance deneyimlere göre özel uyarlama seçeneğine sahip. Uygulamayı kullanmaya başlayan kişiler meditasyon geçmişi hakkında daha fazla bilgi girişi yaparak kendisine en uygun olan meditasyon programlarına ulaşabiliyor. Her bir plan ve seri, kişilerin kendisini rahatlatmasını ve daha iyi bir güne başlangıç yapmasını sağlıyor.

Pokémon Unite

Oyunlar söz konusu olduğunda ise 2021 yılında en çok damga vuranlardan bir tanesi Pokémon Unite olarak adlandırılan oyun oldu. Oyun 2021 yılının halk oylamasında da ön plana çıkmayı başardı.

Bird Alone

Online oyunları oynamak istemeyen ve tek başına oyun oynamayı sevenler için tercih edilebilecek bu özel uygulama. Bir kuşun başından geçenlere farklı bir bakış açısı sunduğu gibi yalnız kuşun arkadaşı olmanızı da sağlar.

Moonbeam

Podcast dinlemeyi sevenler için en iyi uygulamalardan bir tanesi olan Moonbeam, bir podcastdeki en can alıcı bölümlerin dinlenmesini sağlar. Özellikle bölümün tamamını göz atmak isteyip istemediğinize karar vermek için bu uygulama oldukça kullanışlı.

FWD

Dijital pazarlama ve ürün yönetimi gibi pek çok farklı konuda bilgi almak isteyenlerin tercih edebileceği bu özel uygulama, karmaşık konuları dahi basit bir dil ile anlatıyor. Özel kart öğretim sisteminin kullanıldığı uygulamada üstelik her bir bölüm sonrasında bir sınav bulunuyor.

Speechify

Kamera ile görüntülenen metinlerin sese dönüştürülmesini sağlayan özel ekran okuyucu uygulaması metinlerin okumakta zorlanan aldığı durumlarda büyük bir yardım sağlıyor. Çok farklı ses seçeneklerinin bulunduğu uygulama, 20 dili destekliyor. Speechify, özellikle metinleri tek tek okumak yerine başka bir iş yaparken dinlemeyi tercih edenlerin en büyük yardımcılarından bir tanesi.

My Friend Pedro: Ripe for Revenge

Boş vakitlerde tercih edebilecek bir oyun istiyorsanız oldukça eğlenceli bulunan My Friend Pedro: Ripe for Revenge’yi tercih edebilirsiniz. 

Sleep Cycle

Hayatın en önemli bölümlerinden bir tanesi olan uyku için özel bir yardımcı uygulama olan My Friend Pedro: Ripe for Revenge, uyandırma için özellikle kişisel asistan görevi görür. Akıllı cihaz desteğine de sahip 

Concepts

Özellikle tabletlerin vazgeçilmez uygulamalarından bir tanesi olan Concepts, fikirlerin ya da düşüncelerin hızlı bir şekilde boş ekrana aktarılmasını sağlıyor.

Canva

Tarayıcı uygulaması gidererek büyük bir popülerlik kazanan Canva, uygulaması ile daha kısa süre içerisinde büyük bir popülerliğe yakaladı Eğer mobil olarak da bu sistemi kullanmak istiyorsanız Canva mobil uygulamasını tercih edebilirsiniz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir