Google, tüm ürünleri üzerinde yapay zeka teknolojilerini geliştirme yolunda hızla ilerliyor. Şirket, RCS mesajlaşma uygulamasına yeni bir özellik olan Magic Compose’u entegre etme çalışmalarına devam ediyor. Magic Compose, yapay zeka destekli bir yazma asistanı olarak kullanıcılara daha kişiselleştirilmiş yanıtlar sunma yeteneğine sahip olacak.

Google, daha önce Mesajlar uygulamasına eklediği Akıllı Yazma özelliğiyle kullanıcıların yazarken daha hızlı ve verimli olmalarını sağlamıştı. Şimdi ise Magic Compose ile bir adım daha ileriye giderek kullanıcıların mesajlaşma deneyimini daha da geliştirmeyi hedefliyor.

Sızdırılan görüntüler, Magic Compose’un mesajlaşma bağlamında daha iyi kişiselleştirilmiş yanıtlar sunabilen bir yapay zeka asistanı olduğunu gösteriyor. Mesajlar uygulamasının ayarlar sekmesinde yer alan “Akıllı Yanıt ve Önerilen Eylemler” altında kullanıcılar, Magic Compose özelliğini bulabilecekler.

Google, Yapay Zeka Destekli Magic Compose Özelliğini Android'e Taşıyor

Mesaj önerileri çeşitlendirilebilecek

Magic Compose, kullanıcılara çeşitli yanıt seçenekleri sunacak. Mesajlar, lirik formatta, resmi ve kısa yanıtlar ile kullanıcıların iletişimini kolaylaştıracak. Kullanıcılar, kendilerine sunulan yanıt örnekleri arasından istediklerini seçebilecekler. Ayrıca, kullanıcılar Magic Compose’un önerilerini kendi ihtiyaçlarına göre de özelleştirebilecekler.

Sızdırılan ekran görüntülerine göre, Magic Compose özelliği hala geliştirme aşamasında bulunuyor ve deneme sürecinde olduğunu belirten bir “deneme” etiketi taşıyor. Ayrıca, kullanıcılara önerilerin Google sunucularında oluşturulduğunu belirten bir sözleşme sunuluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir