Bu yıl içerisinde Google Play üzerinden en çok tercih edilen uygulamalar genellikle pandemi sürecinde eve kapanmak zorunda kalanlar için rahatlama ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik tasarlanan uygulamalardır. 

Google Play mağazalarında yılın en iyi oyunlarının yanı sıra uygulamaları da araştırılarak bir liste hazırlandı. Oyunlar kadar gelir elde edilmediği veya yoğunluk olmadığı için mi bilinmiyor ancak Google bu sefer tek sayfa içerisinde tüm uygulamaları da listeledi. 

Google Play en iyi uygulamaları listelendi

4 3

2021 yılının en iyi Google Play uygulamaları tek bir başlık altında bir araya getirildi. Halk oylaması veya kategori gibi ayrımlar söz konusu değildir. Bu anlamda en iyi uygulama hangisi anlamak pek de mümkün değildir. Liste içerisinde toplamda 24 adet uygulama yer alıyor. Uygulamalar arasından yıl boyu adından söz ettirmeyi başaran Clubhouse en bilindik olanlardandır. Sohbet tabanlı olarak geliştirilen söz konusu bu uygulama herkesin kullanımına sunulması ile beraber hızlı bir ivme kazandı. Diğer bir açıdan ise Wix web tasarım aracı da bu mobil uygulamalar listesinde yerini aldı. 

Liste genellikle pandemi döneminde evlere kapanılmak zorunda kalınması sebebiyle kişilerin kafasını dağıtması veya yaşam kalitesini artırması ve eğlenceli zaman geçirmesine yardımcı olan uygulamalar yer alıyor. Balance meditasyon uygulaması, Clementine terapi uygulaması, Uyku ve Sakinlik uygulaması, bitkilerinizi tanımlayabileceğiniz ve yetiştirme tavsiyeleri alabileceğiniz Blossom, taş parçalarını tarayarak bilgiler veren Rock Identifier, farklı kategorilerde yazılmış gelişim kitaplarını ve makalelerini 5 dakikalık özetlere dönüştüren Uptime, BoldVoice diksiyon uygulamaları gibi isimler listede bulunuyor. Uygulamalardan pek çoğu deneme sürümünün ardından abonelik talebinde bulunuyor. Söz konusu bu uygulamaların her biri kendi içerisinde farklı özellikler üzerine kuruludur. Bu özellikleri kullanarak çok daha verimli bir kullanım elde edebilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir