Apple Watch rakibi Google Pixel Watch, benzeri görülmemiş özelliklere sahip. Akıllı saatin 32 GB dahili hafızası olacak.

Akıllı saat son yıllarda özellikle sporcuların olmazsa olmaz ürünlerinden biri haline geldi. Dört yıldır şikayet konusu olan Google Pixel piyasaya sürülmedi. Ancak Apple’dan Huawei’ye, Samsung’dan OPPO’ya kadar birçok üretici akıllı saat pazarına giriyor. Şu anda Google, Pixel adlı bir akıllı saat ile bir yarışmaya ortak olmaya hazırlanıyor.

Fitbit’i bünyesine dahil eden Google gelecekteki akıllı saatleri için yeni patentler aldı

Uzun zamandır beklenen Google Pixel, Wear OS işletim sistemine sahip Pixel Watch, Samsung Exynos işlemci tarafından desteklenecek. Bunun yanında; kullanıcılara fitness takibi, kalp atış hızı monitörleri ve pedometreler gibi günlük aktiviteleri için gerekli verileri sağladığı da söyleniyor. Operatörün web sitesinde görüntülenen Pixel Watch’ın Wear OS’li rakiplerde bulunmayan özelliklere sahip olduğu ortaya çıktı.

Pixel Watch depolama alanıyla şaşırttı

Google Pixel Watch, yeni bilgilere göre dahili depolama alanına sahip Wear OS işletim sistemiyle diğer akıllı saatlerden farklı. Pixel Watch, 32 GB depolama alanıyla birlikte gelir. Bu, Wear OS sistemine sahip bir saat için şimdiye kadarki en büyük kapasitedir. Wear OS tabanlı One UI Watch arayüzünde yer alan Galaxy Watch 4 serisinin depolama kapasitesi 16 GB idi. ABD operatörünün web sitesinde
“Rohan” kod adıyla listelenen Pixel Watch, Android tabanlı akıllı saat pazarındaki bir boşluğu daha dolduruyor. Yine aynı kaynağa göre model. Siyah, gri ve altın renkleri mevcuttur. Bu aynı zamanda hücresel verileri desteklediği bilinen özelliklerden biridir.

Google Pixel Watch’ın 2022’de satışa çıkacağı söyleniyor ancak henüz kesin bir tarih yok. Pixel Watch’ın ise Galaxy Watch 4 (249 $) ve Apple Watch 7 (399 $) ile rekabet edebilmek için 250-400 $’dan başlaması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir