Google, yeni katlanabilir telefonu olan Pixel Fold 2’yi bu sene içerisinde tanıtması beklenirken şok bir gelişme ile cihazın ekran özellikleri ortaya çıktı!

Katlanabilir telefon sektörü her yıl daha da gelişime yöneliyor. Büyük teknoloji şirketleri ise bu pazardan kendilerine pay almaya çalışıyor. 2023 Mayıs ayında gerçekleşen Google I/O etkinliğinde, Google  ilk katlanabilir telefonu olan Pixel Fold’u , amiral gemisi özellikleri ile tanıtma çıkarmıştı. Ortaya çıkan son iddialara göre ise şirket bu seneki etkinlikte de Google Pixel Fold 2 cihazını daha büyük bir ekran ile tanıtmayı planlıyor. İşte Google Pixel Fold 2 ekranı hakkında ki o merak edilen detaylar:

Google Katlanabilir Telefonu Olan Pixel Fold 2 7.9-inçlik Geniş bir İç Ekran ile Çıkacak!

Ayın başlarında Google’ın beklenen katlanabilir telefonunu Pixel Fold 2’yi  gösteren bir takım  görseller  ortaya çıkmıştı. Son raporlara göreyse  şirketin ikinci katlanabilir telefonunun ekranı hakkında daha büyük detaylar ortaya çıkarıyor. Paylaşılan görsellere göre Pixel Fold 2,  6.4-inçlik dış ve 7.9-inçlik iç ekranı ile ilk cihaza göre daha büyük bir tasarım ile kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Google'ın yeni katlanabilir telefonu 2 7.9-inçlik Geniş bir İç Ekran ile Çıkacak!
Google’ın yeni katlanabilir telefonu 2 7.9-inçlik Geniş bir İç Ekran ile Çıkacak!

Sızıntılara göre, yeni katlanabilir Pixel cihazın arka tarafında önemli değişikliklerle geleceği öngörülmektedir. Önceki serilerden farklı olarak, cihazın arka kısmında alışılageldiğimiz orta bölgedeki Pixel kamerasının yerine, sol üst köşeye taşınmış dikdörtgen bir tasarıma sahip üçlü kamera bulunmaktadır. Ayrıca, Pixel Fold 2’nin iç ekranının sağ üst köşesinde, ekran altı kamera ile donatılmış yeni bir sensör yer alacak.

Raporlara göre, Fold 2’nin tasarımı, daha ince ve keskin hatlara sahip olacak, aynı zamanda daha uzun bir gövdeyle tanıtılacaktır. Ölçülerine gelindiğinde, cihazın tahmini boyutları 155.2 x 77.1 x 10.54 mm olacak şekilde tasarlanmıştır.

Şu anlık özellikleri hakkında net detaylar olmamasına rağmen, Google Pixel Fold 2’nin Google tarafından tanıtması beklenen Tensor G4 işlemci ile piyasa sürüleceğini düşünüyoruz. Ek olarak, katlanabilir telefon 16GB LPDDR5 RAM ve 256GB UFS 4.0 depolama ile ortaya çıkmıştır. Google tarafından resmi bir açıklama gelmese dahi I/O 2024 etkinliğinde tanıtılması ve Pixel 9 serisi ile birlikte piyasaya sunulması yüksek bir ihtimal gibi görünüyor. Detayları anında öğrenmek adına bizi takipte kalın!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir