Google Pixel Fold 2 için yapılan son sızıntı sonrasında görüntüler üzerinden 3D platformda telefon 3 boyutlu hale getirildi. İşte o görüntüler.

Google’ın katlanabilir modelinin yeni nesli önümüzdeki dönemlerde tanıtılacak. Google Pixel Fold 2 olarak adlandırılacak model için Google sessiz kalmayı tercih etse de geçtiğimiz günlerde yeni bir sızıntı yaşanmıştı. Sızıntı ile Google Pixel Fold 2 ilk kez görüntülenmişti. Çok net olmayan bu görüntülerden harekete geçen bir YouTuber, 3D render kullanarak fotoğraflardan yola çıktı. Google Pixel Fold 2’nin 3D gösterimini hazırladı.

Google Pixel Fold 2, 3D Platformda Oluşturuldu
Google Pixel Fold 2, 3D Platformda Oluşturuldu

Google Pixel Fold 2 Tasarımı Nasıl Olacak?

Google Pixel Fold 2 modelinin kare görüntülerinde hareketle oluşturulan 3D render, tasarıma dair daha detaylı bilgiler sunuyor. Bir önceki modele göre tasarımda değişikliğe giden Google, kamera sensörlerini hap şeklindeki bir bölüm içerisine yerleştirilmiş. LED ışığıyla birlikte dört kameralı bir sisteme sahip olacak yeni modelde,  Periskop telefoto lens, kızılötesi / spektral / ToF sensörü gibi pek çok farklı sensöre de yer verilecek. YouTuber tarafından yapılan Google Pixel Fold 2 3D çalışması şöyle;

Yeni çalışma hakkındaki açıklamada ise şöyle deniliyor; “Google Pixel Fold 2, Google’ın yeni amiral gemisi katlanır telefonu ve inanılmaz. Yepyeni bir tasarımın yanı sıra çok sayıda yazılım ve donanım yükseltmesiyle Pixel Fold 2’nin başarılı olacağı kesin. Bugünkü videoda Pixel Fold 2’nin teknik özelliklerini, tasarımını, lansmanını ve fiyatını ele alıyoruz. Fragman videosunu ve Pixel Fold 2’nin kutu açılış incelemesini sunuyoruz.”

Google Pixel Fold 2 Özellikleri Neler Olacak?

Tasarımın yanı sıra yeni modelde Tensor G4 işlemciye yer verilecek. Bir önceki modelde Tensor G3 işlemcini kullanan Google, yeni modelde teknolojiyi geliştiriyor. Ancak Tensor G4’te çalışmaların başlangıç aşamasında olması nedeniyle yeni modelin piyasaya sunulmasının gecikebileceği ifade ediliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir