Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro ile ilgili yeni bilgiler elde edildi. Söz konusu bu yeni cep telefonlar, Samsung GN2 sensörü ve Kademeli HDR özelliğine sahip olabilir. 

Kubo Wojciechowski, APK’lar üzerinden yaklaşan Google cihazları ve özellikleri ile ilgili bilgileri ortaya çıkarmıştı. Şimdi ise Pixel 8 ve Pixel 8 Pro ile ilgili ilk bilgiler elde edildi. Yakın zamanda sunulması beklenen telefonlar, iddialı kamera özelliğiyle dikkat çekebilir. 

Pixel 8 serisi güçlü kameralara sahip olabilir

Wojciechowski, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında Google Camera Go uygulamasının Kademeli HDR özelliğine destek kazandığını ve uygulama kodlarında sırasıyla Pixel 8 ve Pixel 8 Pro’nun yer aldığını belirtti. Bu durum karşısında söz konusu bu akıllı cep telefonların Samsung tarafından üretilen yeni ISOCELL GN2 ile gelebilir. Hatırlatma yapmak gerekirse Kademeli HDR, kısa, orta ve uzun pozlamalar sırasından birden çok kareyi yakalamak için aynı piksek sırası üzerinde dinamik aralığın artırılmasına yardımcı olan bir özellik olarak değerlendirildi. Samsung tarafından üretilen ISOCELL GN2 sensörü ile beraber tanıtımı yapılan bu özellik, daha gelişmiş ve kaliteli fotoğraf çekimi için etkilidir. 

Mevcut Pixel 7 serisi akıllı cep telefonlarda Samsung ISOCELL GN1 sensörü  yer alıyor. Daha güçlü ve büyük sensör boyutu ve Kademeli HDR ile gelen GN2’nin ise Pixel 8 serisinde önemli bir çalışma yapıldığını göstermek mümkündür. Buna ek olarak Wojciechowski, Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro’ya ek olarak Pixel Tablet Pro’nun varlığını doğruladı. Aynı zamanda Pixel 8 serisi ile aynı uygulama kodunda yer alan bu yeni tablet, temel modelde daha güçlü özelliklere sahip olacak. 

Intel Arc Battlemage Ekran Kartı , Nvidia RTX 4070 ile kapışacak

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir