Google dün sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, Çarşamba günü yeni iPhone 14 ve Apple Watch’u tanıtacak olan Samsung ve Apple’ın yeni cihaz tanıtımlarının ardından 6 Ekim’de sonbahar etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu.

Google açıkladı: Android 14 ne zaman çıkacak?

Şirket yeni etkinliğinde merakla beklenen Pixel serisi telefonlar ve akıllı saati hakkında detaylı bilgiler verecek. Bununla birlikte şirket, tanıttığı yeni ürünlerin aynı gün için içinde sipariş verilebileceğini de söyledi. Pandeminin etkilerinin azalmasıyla birlikte fiziksel olarak düzenlenecek etkinlik saat 10’da başladı.

Google yeni ürünlerini kullanıcı karşısına çıkaracak

Samsung, Ağustos ayında yeni katlanır telefonlarını duyurmuştu. Şimdi ise sıra Google’a geldi. Yakın bir zamanda da Apple yeni ürünlerini tanıttığı bir lansman düzenleyecek. Amazon’un da genellikle yeni ürünlerini sonbaharda tanıttığını düşünürsek Eylül ve Ekim aylarının lansman dolu olacağını söylemek yanlış olmaz.

Google, Mayıs ayındaki Google I/O konferansında telefonların ön izlemesini yapmış fakar Pixel 7 veya Pixel 7 Pro’nun yeni özelliklerinden bahsetmemeyi tercih etmişti. Şirket cihazların özellikleri hakkında bilgi vermek yerine, sadece bir video ve fotoğraf sunumu gösterdi. Aynı şeyi sonbaharda piyasaya sürülmesi beklenen ve bazı Fitbit özellikleri sunacak olan ilk saati için yaptı.

Google düzenleyeceği etkinlikte Pixel 7, Pixel 7 Pro ve Pixel Watch modelleri hakkında teknik detaylarla birlilte yeni modelleri rakiplerinden ayıran özellikleri, satış rakamlarını ve ne zaman satışa çıkacakları hakkında bilgiler verecek. Google, Nest ürünlerindeki güncellemeleri de paylaşacağını açıklayarak dikakt çekti.

Peki siz bu etkinlik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir