Google One için yeni açıklama yapıldı. Açıklamalarda bulut depolama abonelik hizmetinin 100 milyon aboneyi aştığı ifade edildi.

Google’ın bulut depolama abonelik hizmeti Google One olarak adlandırıldıktan sonra daha kapsamlı bir şekilde hizmet vermeye başladı. Yeni sistem ile ilgili CEO Sundar Pichai tarafından yapılan açıklamalarda 100 milyon ücretli aboneye ulaşıldığı açıklandı. Üstelik bunlar şirket için henüz başlangıç. Zira yapay zeka destekli yeni premium planıyla Google One uygulamasının daha fazla aboneye ulaşması hedefleniyor.

Google One 100 Milyon Aboneyi Aştı
Google One 100 Milyon Aboneyi Aştı

Google One Neler Sunuyor?

Google One, kullanıcılara ücretsiz olarak 15 GB depolama alanı sunuyor. Ancak 15 GB yetmediği takdirde kullanıcıların ücretli seçeneklere geçiş yapmak gerekiyor. 3 farklı ücretli plana sahip olan uygulamada 100 GB Basic Plan, 2 TB Premium Plan ve Yapay Zeka Destekli yeni 2 TB plan. Yapay zeka desteği ise kuşkusuz Google Gemini’den gelecek. Yeni abonelik planı şu anda kullanıcılara sunulmaya başlandı. Kısa süre içerisinde tüm kullanıcıların yapay zeka destekli AI Premium planını kullanabilmesi hedefleniyor. Yapay zeka desteğiyle Gmail’de taslak oluşturma, Slaytlar’da içerik düzenleme ve E-Tablolar’da veri görselleştirme gibi işlemler yapılabilecek.

Tüm bunlar Google One için geleceğe dair umut vaat ediyor. Pichai açıklamalarının devamında yapay zeka özelliklerinin eklenmesinin önemine vurgu yaparken, hizmetin sürekli büyüme noktasında yapay zekanın büyük destek sağlayacağını ifade etti.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir