Google Play Store düğmesinin tasarımı, güncelleyeceğiniz bir sonraki makalede yeni bir görünüme kavuşuyor.

Material, Google’ın Android, Chrome OS, Wear OS ve daha fazlası için en son tasarım dilini içerir. Son aylarda, şirketin popüler uygulamalarının çoğunu yavaş ama emin adımlarla Material You öğeleriyle güncellediğini gördük. Google Play Store, Ekim ayında yeniden tasarlanmış bazı içerik güncellemeleri aldı. Bu güncelleme ile Android 12 uygulamasına hap şeklinde bir arama çubuğu, güncellenmiş bir alt gezinme çubuğu ve dinamik renk teması özellikleri getirildi. Şirket şu anda Play Store için yakında sizin için bir makale düğmesi içerecek yeni bir tasarım hazırlıyor.

Google “Material You”

BeFunky collage

Google, Android Google Chrome “tüm sekmeler” için onay kutucuğu getiriyor

9to5 Google, en son APK sürümünde yaklaşan bir Play Store yenilemesinin kanıtını tespit etti. Google tarafından hayata geçirilen yeniden tasarım, Play Store’a yeni bir düğme stili getiriyor ve Malzeme Tasarımı ilkelerine uygun olarak mevcut dikdörtgen düğmeleri hap şeklindeki düğmeler ve yuvarlatılmış köşe düğmeleriyle değiştiriyor. Aşağıdaki ekran görüntüleri bize yeni tasarımın ayrıntılarını veriyor.

Google Play Store, alt satırda yeni bir “Teklifler” sekmesi, uygulamalar için iOS benzeri bir yükleme durumu göstergesi, Android TV arama ve yükleme ve Wear OS dahil olmak üzere son aylarda bir dizi yeni özellik ve iyileştirme aldı. uygulamalar, doğrudan sayfadan yapma özelliğini içerir. Play Store, güncellenmiş uygulamalar listesinde minimum / gerekli Android sürümünü de göstermeye başladı. Yukarıda belirtilen donanımınız için güncellemeler kullanıcılara sunulmamıştır. Ancak güncellemenin çok uzakta olmadığını belirtmekte fayda var.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir