Muhteşem pozlarımızda istemediğimiz nesneleri kolayca yapay zekâ desteğiyle silebilmemizi sağlayan Google Magic Eraser uygulaması Android ve İOS cihazlarda kullanılmak üzere indirmeye hazır.

magiceraser

Google Pixel 6 ve Pixel 7 akıllı telefonlarında Tensor işlemcilerin becerilerini kanıtlamak için yapay zekayla desteklenen nesne silme uygulaması olan Magic Eraser’ı kullanıcılara sunmuştu. Magic Eraser bundan sonra tüm mobil cihazlarda kullanıma sunulacak.

Peki nedir bu Magic Eraser ve ne işe yarar?

Fotoğraflar günümüzde en sık kullandığımız anı köşelerimizden biri. Bu yüzden muhteşem pozlarda istenmeyen nesneler olabiliyor. Hal buyken Magic Eraser imdada yetişiyor ve yapay zekanın yardımıyla bizleri uğraştırmadan bu nesneleri ortadan kaldırıyor. Önceleri Pixel 6 ve Pixel 7 akıllı telefonlarında gördüğümüz bu özellik şimdiyse tüm mobil cihazlarda kullanıcıya sunuluyor.

Fakat Google’ın bu uygulamayı kullanabilmek için bir şartı var o da kullanıcının Google One abonesi olması. Üzülerek belirtiyoruz ki Google One abonesi değilseniz bu uygulamadan yararlanamazsınız. Eğer Pixel 5a ve üzeri modellerde telefon sahibi iseniz Google One şartına tabi değilsiniz. Bu hafta ile birlikte Magic Eraser kullanıcıların erişimine açık.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir