Google’ın sosyal ağı Google+’ın Android kullanıcıları için güncellediği mobil uygulaması sayesinde artık kullanıcılar cihazlarını sallayarak fotoğraflarına kar efekti ekleyebilecekler.

Auto Awesome Snow adı ile duyurulan yeni özellikten faydalanmak isteyen kullanıcılar akıllı telefon ya da tabletlerinde yüklü olan Google+ Android uygulamasının güncel halini indirerek yüklemeleri ve hemen arkasından istedikleri bir fotoğrafı görüntülerken cihazlarını sallamaları gerekiyor. Bu sayede de uygulama otomatik olarak fotoğraf üzerine kar yağdırma efekti ekleyecek ve kar yağışlı bir fotoğrafa sahip olabilecekler.

Güncellenen Google+ Android uygulaması ile kullanıcılar telefon ya da tabletlerini bir kere sallayarak fotoğraflarına kar efekti kazandırdıkları gibi ikinci kere sallandığında ise kar yağan fotoğrafı GIF olarak başkaları ile de paylaşabilecekler. 

Sadece kar efekti ile sınırlı olmayan güncelleme ayrıca arama sonuçları içerisinde paylaşımlar, kişiler, fotoğraflar ve toplulukları da kapsayacak bir yenilemeye giderek kullanıcıların Google’ın sosyal ağı üzerinde aradıklarını kolaylıkla bulabilmelerini de sağlayacak. Güncelleme sonrası gelen diğer bir yenilik olan ince ayar imkanı sayesinde ise telefonlarına sürekli olarak gelen bildirimlerden rahatsız olan Google+ kullanıcılarının bu sıkıntılardan kurtulabilmesi oldu.

Eğer hala Android telefon ya da tabletinizde bulunan Google+ uygulamasını güncellemediyseniz hemen Android için Google+ bağlantısına tıklayarak uygulamayı indirebilir ve güncellemenizi tamamlayabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir