Google CEO’su Sundar Pichai, bu yılki Google I/O konferansının 10 Mayıs’ta Google’ın Mountain View, California’daki genel merkezinin karşısında yer alan Shoreline Amphitheatre’da gerçekleşeceğini duyurdu. 

Google I/O 2023'ün 10 Mayıs'ta Gerçekleşmesi Planlanıyor

Google’ın bu yıllık geliştirici konferansı Google I/O, bu yıl 10 Mayıs’ta yapılacak. Google I/O 2023 etkinliği, COVID-19 pandemisinden bu yana düzenlenen ilk yüz yüze etkinlik olacak. İşte Google’ın bu yılki I/O etkinliğinden neler bekleyeceğiniz. Ayrıca etkinliğe katılamayacak olanlar için etkinlik canlı olarak yayınlanacak. Pandemi süreci boyunca etkinliklere saece sınırlı sayıdaki davetliler katılabiliyordu.

Etkinlikte çok sayıda yeni ürün duyurusu yapılması bekleniyor. Konuşmaya dayalı Chatbotlar çok revaçta olduğu için Google’ın kısa süre önce duyurduğu ChatGPT rakibi Bard’ı yaygınlaştırmasını bekleyebiliriz. Daha fazla kişiye, belki de tüm kullanıcılara açılma ihtimali var

Ardından, teknoloji devinin geliştirici önizleme aşamalarında olan ve bunun için ikinci güncellemeyi henüz yeni aldığımız Android 14 hakkında daha fazla ayrıntı sunmasını beklenmekte. Bunlar arasında uygulamaların fotoğraflara erişimini sınırlama, uygulamalar arka planda çalışırken kaynakların optimize edilmiş şekilde kullanımı, daha az sayıda kapatılamayan bildirim ve çok daha fazlası yer almakta.

Yeni katlanabilir pixel cihazlar yolda olabilir

Bunlara ek olarak, uzun süredir dedikodusu yapılan katlanabilir Pixel ve tabletin yanı sıra geçen yılki I/O konferansında tanıtılan Pixel Buds Pro’nun yeni bir modeli hakkında da heyecan verici haberler gelebilir.

Google I/O 2023’e birkaç ay uzakta olduğumuz için, etkinliğin tam olarak nasıl olacağını bilmek biraz zor. Bu nedenle, bununla ilgili daha fazla ayrıntı için indir.com’u takip etmeye devam edebilirsiniz ve bu konudaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir