Google tarafından sağlanan, yaygın olarak kullanımı sağlanan bulut tabanlı bir fotoğraf yönetimi ve depolama hizmeti Google Fotoğraflar, web sürümü için düzenleme seçeneklerini  artırmaya devam ediyor. Daha önce yalnızca mobil uygulamasında olan Portre Işığı, Portre Bulanıklığı, Dinamik, Renk Pop, HDR ve Gökyüzü gibi bu güçlü olarak karşımıza çıkan araçlar şimdi web sitesinde ilk kez kullanıcılarla buluşuyor.

Bu yeni özellikler ile birlikte, kullanıcıların resimlerini daha fazla esneklikle ve yaratıcı kontrollerle dönüştürülmesine imkan tanıyarak, fotoğraf düzenleme yeteneklerini daha da gelişmiş düzeye çıkarmak üzere ayarlanıyor. Fakat bu yeni özellikleri kullanılmaya başlanmadan önce akılda tutulması gereken birkaç önemli nokta olduğunu da söylemek gerekir.

Google One, kullanıcılarına yeni fırsatlar sunuyor: VPN hizmeti

Erişim için Google One üyeliği gerekiyor

Google’ın yardım sayfasında açık bir şekilde belirtildiği  gibi bu araçlardan bazıları uygulamaya bir bilgisayardan erişirken Google One üyeliği gerektiriyor. Ek olarak sorun yaşamadan bir deneyim sağlamak için Google, bilgisayarınızda en az 4 GB RAM bulunması  gerektiğini ve tarayıcınızın en son sürüme güncellenmesinin daha iyi olacağını öneriyor. Bu sistem gereksinimleri ile, düzenleme araçlarının çoğundan tam olarak yararlanmak ve optimum performansı sağlamak için gerekli adımlar olarak görülüyor.

Fotoğrafçılar, gelişmiş Portre Işığı ve Portre Bulanıklığı seçenekleriyle portreleri hassaslaştırma özelliğini kullanabiliyor. Dinamik özelliği ile bir farklı bir dokunuş ekliyor. Ayrıca Color Pop ile renkleri öne çıkarılmasını sağlarken genişletilmiş araç setiyle de fotoğrafçıların yaratıcı ürünler üzerinde  hassas ve kolay bir şekilde ince ayar yapmalarına büyük yardımı oluyor. 

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir