Google Digital Atölye nedir, ücretli midir ve nasıl kullanılır? Bu soruların cevabını merak eden internet kullanıcıları için oldukça detaylı bir rehber hazırladık.

Google Play Store geliştirici ücretlerinde indirime gidildi

Google Digital Atölye nedir, ücretli mi, nasıl kullanılır, birçok internet kullanıcısı tarafından en sık sorulan sorulardan biridir. Bu yazımızda, Google’ın sunduğu hizmetler hakkında sık sorulan soruları yanıtlıyoruz. Hazırladığımız makaleyi okuyabilir ve hizmet hakkında bilgi alabilirsiniz.

Dijital çağda, iş yeri her zamankinden daha çeşitli ve dinamik. Çalışma alanı artık sadece çalışanların mesai saatleri içinde paylaştığı fiziksel bir ofis alanı değil. Dijital çağda çalışanlar ofise ek olarak evden veya hatta kafelerde çalışabilirler.

Şu anda çeşitli kurslar bir işyeri gibi dijital hale geldi. İnternette bulabileceğiniz birçok kurs var. Bu kursları tamamladıktan sonra bir sertifika alabilirsiniz. Peki yazılım devinin sunduğu dijital atölye hizmeti tam olarak nedir?

Google Dijital Atölye nedir?

Dijital becerilere sahip olmayan kişilerin hızla değişen İnternet ortamında sürekli olarak gelişmeye ihtiyaçları vardır. Yazılım devi Digital Workshop, dijital becerilerini geliştirmek isteyenler için harika bir hizmet.

Digital Workshop, kullanıcıların çeşitli konularda tavsiye almalarını sağlayan bir hizmettir. internette İlk olarak 2015 yılında tanıtılan hizmet, insanların becerilerini geliştirmelerine ve yeni bir kariyere başlamalarına yardımcı oluyor.

Makine öğrenimiyle ilgileniyor ancak nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? Hiç programlama yaptınız mı ama hiç sertifika almadınız mı? Dijital pazarlama hakkında bilgi edinmek ister misiniz? Bu sorulardan herhangi birine “evet” yanıtı verdiyseniz, dijital atölyede ilginizi çeken en az bir materyal var.

Dünyanın birçok ülkesinde sunulan hizmetler Türkiye’de de mevcuttur. Her Dijital Atölye kursu, 25’ten fazla kursu içeren farklı modüllere sahiptir. Kursu tamamlamak için tüm modülleri tamamlamalı ve sınavı geçmelisiniz.

Dersler video formatında online eğitim platformunda sunulmaktadır. Derslerin herkesin anlayabileceği şekilde anlatılması harika. Her ders bir mini quiz ile sona erer. Böylece kursta kendinizi test edebilirsiniz.

Bu popüler hizmetin beş farklı kategorisi vardır: Dijital Pazarlama, Kariyer Geliştirme, Turizm Eğitimi, Veri ve Dijital Güvenlik. Geliştirmek istediğiniz konuyla ilgili talimatlar alabilirsiniz.

Google Dijital Atölye ücretli mi?

Kâr amacı gütmeden kurulan Dijital Atölye hizmeti ücretsiz olarak kullanılabilir. Bu nedenle, bu hizmetle ilgili bir kursa başlamak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. Alanında uzman insanlardan eğitim alabilirsiniz. Bu hizmetle ilgili en iyi şeylerden biri, herhangi bir para ödemek zorunda kalmamanızdır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir