Popüler internet tarayıcısı Google Chrome‘un yeni sürümü indirilmeye sunuldu. Google’ın hızıyla ünlenen web tarayıcısı, karşılaşılan güvenlik sorunlarının ortadan kaldırılması gibi bir çok yeniliği beraberinde getirerek 44.0.2403.89 sürüm numaralı yeni güncellemesine kavuştu. 

Bilgisayarlardan akıllı telefonlara kadar tüm alanlarda kullanıcılara daha iyi hizmet sunmayı amaçlayan internet tarayıcısı Chrome, yeni sürümünde ciddi performans arttırımları sunuyor.

Google Chrome 44

Hızı ve kararlılığı arttırarak performans odaklı iyileştirmeleri sunan Chrome 44, yeni güncellemesi ile birlikte toplam 43 adet güvenlik açığı sorunlarını ortadan kaldırarak dıştan gelen güvenlik saldırılarına karşı üstün güvenlik hizmeti sunuyor. 

Aldığı güvenlik önlemleriyle internet dünyasının açık ara farkla lideri konumuna gelen Chrome, yeni versiyonu ile kullanıcılara kişisel gizliliklerini koruyarak site içi daha güvenli gezinme fırsatı sunuyor.

Batarya ömrüne yönelik ciddi optimizasyonlar ve performans arttırımlarının yapıldığı güncellemede aynı zamanda çoklu bildirim desteği ve yenilenen uygulama bannerı dikkat çekiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir