Riot Games’te bu hafta yaşanan veri güvenliği ihlali, şirketin oyunlarına gelecek olan güncellemelerin tarihini değiştirdi. Haftanın başında geliştirme sistemlerinden meydana gelen saldırıdan etkilendiğini söyleyen şirket, kısa vadede içerik yayınlama programlarının etkilenebileceğini söyledi. Bu süreci ise en kısa zamanda düzelteceklerini ve oyunun yeni sürümleri ile oyuncular karşısına çıkacaklarını belirtti.

google chatgptye karsi savunmalarini cikarmaya basladi 1

Riot Games Veri İhlali Şirketin Planlarını Bozdu 

Bilgilendirme paylaşımında bulunan şirket, “Şu anda tüm cevaplara sahip değiliz ancak oyuncu verilerinin veya kişisel bilgilerin elde edildiğine dair hiçbir gösterge olmadığını bildirmek isteriz. Bu durum içerik yayınlama programlarımızı geçici de olsa etkiledi. Ekibimiz düzeltme üzerinde çalışırken, bunun birden fazla yaklaşan oyunda güncelleme tempomuzu etkilemesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

League of Legends ve VALORANT Güncellemeleri Erteleniyor

Stüdyo, daha fazla bilgiye eriştiklerinde oyunculara detaylı bilgi vereceğini sözünü verdi. Cuma günü League of Legends geliştirme ekibi bu olayın 13.2 güncellemesi yayınlama programlarını etkileyebileceğini söylemişti. Bu haftadan önceye dek Riot Games güncellemeyi 25 Ocak’ta yayınlamayı planlıyordu. Şimdi ise oyunun en popüler şampiyonlarından olan Ahri için uzun zamandır beklenen sanat ve sürdürülebilirlilik güncellemeleri dahil, güncellemenin pek çok içeriği Şubat ayında 13.3 güncellemesine kadar etlenebilir. 

Riot Games’ten Andrei van Roon  “13.2’de olması gereken hiçbir şey iptal edilemeyecek, sadece düzeltilmesi beklenen (örneğin sanat değişiklikleri) daha sonraki bir tarihe taşımak zorunda kalabiliriz” dedi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir