İnternet dünyasının başarılı isimlerinden Google, bugün iOS tarafı, spesifik bir şekilde iPhone için Android’e Geç adlı yeni uygulamasını yayınladı. Ücretsiz bir şekilde elde edebileceğiniz Android’e Geç ya da İngilizce adıyla “Switch to Android” uygulaması, esasında kendisini ismiyle tam olarak tanımlıyor. Bu uygulamanın esas amacı kullanıcıların bir iPhone akıllı cep telefondan Android cihaza geçişini çok daha kolay hale getirmek. Genel olarak ise oldukça basit ve kullanışlı bir şekilde tasarlanan söz konusu bu uygulama iPhone kullanıcılarının Android cihazlara geçerken, “kişiler, takvim etkinlikleri, fotoğraflar ve videolarını” kolay bir şekilde taşımasına imkan tanıyor. Aktarım sürecini kablosuz bir şekilde gerçekleştiren ve yüksek oranda güvenlik sunduğu dile getirilen bu uygulama, şu an için yalnızca belirli pazarlarda yer alıyor. 

15 4

Örnek vermek gerekirse uygulama şu an için Türkiye App Store’da yer almıyor. Fakat çok yakın bir zaman içerisinde her bölge için çıkış yapılması da beklenenler arasındadır. Hatırlamak gerekirse bunun bir benzeri tam tersi süreç için Apple tarafında da sunuluyor. Buradan elde edilen bilgilere göre Apple imzalı ücretsiz iOS’e Taşı uygulaması, Android telefonlardan iPhone’a geçiş işlemlerini çok daha kolay hale getiriyor.

Apple bu uygulaması için şunu açıklıyor: “iOS ile ilgili her şey kolay olacak şekilde tasarlanır. iOS’e geçiş de buna dahildir. iOS’e taşı uygulaması sayesinde yalnızca birkaç adımla otomatik ve güvenli bir şekilde Android aygıtınızdaki tüm içeriği başka bir aygıta geçirebilirsiniz. Android’ten geçiş yaparken içeriği başka bir yere kaydetmeniz gerekmez. iOS’e Taşı uygulaması her tür içeriği sizin için güvenle aktarır: “Kişiler, Mesajlar geçmişi, Kamera’daki fotoğraflar ve videolar, İnternetteki yer imleri, E-posta hesapları ve Takvimler.” 

Motorola Moto G52’nin duyurusu yapıldı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir