Android işletim sistemine yönelik Google tarafında işletmelere sunulan hizmetlerden birisi olan Google Android Enterprise, işletmelerin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek düzeyde. Kesintisiz iletişim, cihaz kısıtlaması olmaksızın iş yönetimi ve farklı iş çözümleri dahilinde geliştirilen Google Android Enterprise, Google’ın en popüler hizmetlerinden birisi durumunda.

Kurumsal çözümler için ideal Google Android Enterprise

Google Android Enterprise için en çok ön plana çıkarılan özellik, Google tarafından sürekli

Sistemin geliştirilmesidir. Böylece programlara eklenen yeni özellikler, artan performans ve verimlilik ile kurumsal olarak işletmelere büyük kolaylıklar sağlanmaktadır. Google Android Enterprise ile birlikte aynı zamanda güvenlik de ön planda tutulmaktadır. Sisteme dahil olan işletmelerin cihaz güvenliğinden veri güvenliğine kadar her alanda ihtiyaç duyabileceği güvenlik önlemleri Google tarafından geliştirilen özel sistemlerle korunmaktadır. Üstelik güvenlik taramaları çok sık bir şekilde yapılarak olası bir sorunda da Google uzmanları tarafından müdahale gerçekleştirilmektedir.

Uygulamaların en büyük özelliklerinden bir diğeri ise API desteğidir. 3. taraf uygulamalarında ya da işletmeler tarafından geliştirilen yeni sistemlerle uyumlu bir şekilde çalışılabilmesi adına Google Android Enterprise büyük bir avantaj sunmaktadır.
Google Android Enterprise ile takip

Büyük işletmelerin cihazlarının tümünü kontrol altına almasını sağlayarak özel çözümler sunan Google Android Enterprise, üstelik yönetim konusunda da destek sağlar. Böylece kurumsal veri ve uygulamaların kontrol edilmesi de tek bir merkez üzerinden kolay bir şekilde sağlanabilmektedir.

Android işletim sisteminin kullanıldığı her cihazın Google Android Enterprise ekosistemine dahil olması, farklı iş alanlarına da kolaylıklar sağlar. Sadece cep telefonları değil, yüksek donanımlara sahip tabletlerde dahi Google Android Enterprise uygulamalarını kullanabilmek mümkündür. Üstelik Android’in esnek yapısı sayesinde her sektör ve çalışan kişilerin Google Android Enterprise tercih etmesi mümkündür. Restoranlar, finans hizmeti veren firmalar ve hatta kamu kuruluşları dahi uygulamadan yararlanabilir.

androidenterprise 1547324099

Google Android Enterprise nasıl desteklenir?

Google Android Enterprise için üstelik uygulamalar farklı eklenti ve yeniliklerle desteklenmektedir. Bu kapsamda işletmeler ve kullanıcıların Google Asistan, Google VR, makine öğrenimi, Firebase, Google Cloud kullanılabilir. İleri teknolojinin kullanılmasına imkan sağlanması aynı zamanda işletmelerin iş çözümlerini daha kapsamlı hale getirmesini ve geliştirmesini sağlar. 

Google Admin iOS Versiyonu Yayınlandı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir