Google Arama için yeni bir güncelleme yapıldı. 2022 FIFA Dünya Kupası için yapılan güncelleme ile Google aramalarda turnuva çok daha kolay şekilde takip edilebilecek.

2022 FIFA Dünya Kupası için geri sayım başladı. Spor etkinliklerinin takip edilmesi adına arama sonuçlarında önemli bir destek sunan Google, tüm dünyada takip edilecek etkinlik için yeni bir güncelleme yaptı. Dünya Kupası araması yapacak kullanıcılar, en üstte 2022 FIFA Dünya Kupası kapsamındaki maçları, sonuçları görebilecek. Yerel saat desteği ile kullanıcıların hiçbir maçı kaçırmamasını sağlayacak olan Google, maçlar için özel bölümler ile turnuva heyecanını Google aramalara getirecek.

2022 FIFA Dünya Kupası yeniliğinde neler var?

google 2022 fifa dunya kupasi icin guncelleme yapti

2022 FIFA Dünya Kupası güncellemesinde üstelik özel bildirim seçenekleri de mevcut. Kullanıcılar Google uygulamasının sağ üst köşesindeki zil simgesine dokunarak takımları takip edebilecek. Üstelik maça dokunarak ana ekran üzerinde maç skoru takibi 2022 FIFA Dünya Kupası maçlarında da geçerli olacak. Üstelik tüm maçlar için özetlerin izlenmesi adına FIFA+ Dernek yayınları ve BBC özet videoları izlenebilecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir