GOG, 2023 Kış İndirimleri kapsamında ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Bu oyunun 29 Aralık tarihine kadar ücretsiz oynanabileceği açıklandı. Şu ana kadar toplamda üç oyunu ücretsiz olarak veren platform, sonunda dördüncü oyununu da tanıttı.Peki bu haftanın ücretsiz GOG oyunlarında neler var? 

GOG’un ücretsiz sunduğu Lacuna nasıl alınır?

GOG’un Kış İndirimlerinde ücretsiz olarak kullanıma sunduğu son oyun Lacuna oldu. Bu bilim kurgu dedektif tarzı oyun, savaş öncesi bir soruşturma yürüten bir ajanın hikayesini anlatıyor. Steam’de “çok olumlu” eleştiriler alan Lacuna, 29 Aralık tarihine kadar GOG’da ücretsiz olarak sunuluyor. 

GOG kısa süreliğine oyunları ücretsiz sunuyor!

DigiTales Interactive tarafından geliştirilen Lacuna’da oyuncular Dedektif Neil Conrad’ın yerine geçiyor. Oyuncular, tüm güneş sistemini yok etmekle tehdit eden bir cinayeti araştırırken hikayenin birden fazla olası sonuçla nasıl gelişeceğine karar verebiliyorlar. Lacuna’yı 2 gün boyunca ücretsiz edinebilirsiniz. Oyunu edinmek için e-postanıza gönderilen promosyon kodunu kullanmanız yeterlidir. GOG’un Kış 2023 indirimi kapsamında sunduğu tüm ücretsiz oyunlar şunlardır: 

  • Legend of Keepers: Career of a Dungeon Master (Süresi doldu)
  • Lost Ruins (Süresi doldu)
  • Caveblazers (Süresi doldu)
  • Lacuna (29 Aralık’a kadar ücretsiz)

GOG İndirimi, ücretsiz oyunların yanı sıra tüm türlerde yüzlerce oyunda indirimler sunuyor. The Witcher 3: Wild Hunt, Skyrim ve Disco Elysium gibi popüler RPG’ler platformda yüzde 75’e varan indirimlerle satışa sunuluyor. Yakın zamanda piyasaya sürülen Cyberpunk 2077 genişletme paketi “Phantom Liberty” de %15 daha ucuz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir