God of War, Steam platformunda rekor kırmayı başardı. Kısa bir süre içerisinde oldukça önemli bir düzeyde bir başarı elde eden God of War adlı video oyunu ile ilgili detaylar ortaya çıktı. 

God of War, Steam adlı oyun platformunda oldukça büyük bir başarı elde edildi. Son zamanlar içerisinde yoğun bir ilgiyle karşılaşan yapım, çıktığı gün eş zamanlı olarak oyuncu sayısı ile rekor kırmayı başardı. Elde edilen bu başarıyla ilgili merak edilenler haberimizde yer alıyor. 

God of War Steam’de elde ettiği başarıyla gündemde

11 7

Santa Monica Studio tarafından geliştirilen God of War, 14 Ocak 2022 tarihinde PC platformunda yer almayı başardı. Oyunun PC sürümü, Epic Games Store ve Steam olmak üzere iki farklı popüler dijital oyun mağazada yerini aldı. SteamDB tarafından aktarılan verilere göre oyunun bilgisayar sürümü, Steam platformunda oldukça ses getiren yapımlardan biri oldu. Öyle ki, God of War sunulduğu gün eş zamanlı bir şekilde oyuncu sayısı 49 bin 411’e çıkmasıyla anıldı. God of War’un PC sürümünü eş zamanlı bir şekilde oyuncu sayısı her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Başarılı video oyunu, oldukça kısa bir süre içerisinde 64 bin 591 oyuncu sayısına ulaşmayı başardı. Bu rakamlar, Steam’de yayımlanan PlayStation PC LLC oyunları için adeta yeni bir rekor olarak nitelendiriliyor. 

Söz konusu bu rekoru Gof of War’dan önce Horizon Zero Dawn kırmıştı. Yayıncılığını PlayStation PC LLC’nin üstlendiği Horizon Zero Dawn’ın eş zamanlı bir şekilde oyuncu sayısı, son derece popüler dijital oyun platformu Steam’de 56 bin 557’ye kadar çıktı.

10 8

Santa Monica Studio’da görevli Matt DeWald, kısa bir süre öncesinde oyunun PC sürümü ile ilgili olarak önemli açıklamalar yapılmıştı. Söz konusu bu heyecan verici oytunun PC sürümünün geliştirme sürecinin iki yıl kadar devam ettiğini belirten DeWald, söz konusu yapımı genellikle klavye ve mouse ile oynadığını dile getirmişti. Sony Interactive Entertainment, geçtiğimiz günler içerisinde popüler video oyunun bilgisayar sürümüne ait bir oynanış videosu aktarıldı. 15 dakika kadar olan bu videoda oyun 4K çözünürlüğünde ve ultra ayarlar tercih edilerek oynandı.

God of War Minimum Sistem Gereksinimleri (720, 30 FPS)

  • Grafik Ayarları: Düşük
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 960 (4GB) ya da AMD R9 290X (4GB)
  • İşlemci: Intel Core i5 2500k 3.3Ghz veya AMD Ryzen 3 1200 3.1Ghz
  • RAM: 8 GB
  • Depolama Alanı: 70 GB HDD

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir