2013 yılında çıkış yapan ve dördüncü oyunuyla birlikte de büyük yükselişe geçen God of War, PlayStation’ ın en önemli oyunlarından biri. Bir aksiyon-macera oyunu olan God of War’ da özellikle yeni bir hikayenin oynanış tarzını benimsiyor. Yakın zamanda PC versiyonu da gelen  ve ciddi satış rakamlarına ulaşan God of War hızla yükselmeye devam ediyor.

god of war ragnarok satis rekorlari kirmaya devam ediyor

Oyunun geliştiricisi olan Santa Monica Stüdyo, God of War oyun serisinin son oyunu God of War Ragnarok’un 11 milyon satışa ulaştığını yayınladı. Bu popüler oyunun PlayStation 5’ in satışlarında da büyük rol oynadığı düşünülüyor.

God of War Ragnarok’tan büyük bir rekor

2018 yapımı God of War serisi çıktığı günden bu yana en çok satan oyunlardan biri olmuş durumda. Bu oyunun satışa sunulduğu tarihten beri ulaştığı sayı ise  23 milyonu bularak rekor kırmaya devam ediyor fakat serinin son oyunu ise bu rekora yaklaşmış durumda.

God of War Ragnarok çıktığı ilk beş gün içerisinde 5.1 milyon satarak büyük bir rekorla pazara giriş yapmıştı. Diğer haftalarda ise 5.1 milyona ek olarak 5.9 milyon satış yapan oyun God of War Ragnarok, toplamda 11 milyona ulaşarak rekor kırdı. 

Bir başka iddialara göre ise God of War Ragnarok pazarda gündemdeki yerini korumayı başarırken Santa Monica Stüdyo’dan bir DLC( ek içerik) gelmesi mümkün. Yakın tarihte PlayStation ekibinin “#LiveFromPS5” hashtagi ile başlattı kampanya dahilinde Londra’da sergilenen Leviathan baltası da bu iddiayı güçlendiriyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir