Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Sony, God of War PC sürümü için beklenen açıklamayı yaptı. Sony tarafından Horizon Zero Dawn ve Days Gone sonrasında God of War PC sürümü de resmi olarak sunuldu. 2018 tarihli Santa Monica Studio imzasına sahip olan oyun için duyuru PlayStation Blog üzerinden yapıldı. Buna göre oyun, 14 Ocak 2022 tarihinde yeni platformlar için gelecek ve 329 TL fiyat etiketine sahip olacak. Daha şimdiden Steam platformu üzerinden ön sipariş verme hakkınız da bulunuyor.

Geliştirici oyun için “Savaştaki kalp pompalayan çatışmalardan, Dokuz Diyar’da İskandinav vahşilerinin uhrevi güzelliğini yaşayabileceğiniz sessiz anlara kadar, panoramik geniş ekran desteğimiz her anı gerçek bir tiyatro deneyimi gibi hissettirecek,” ifadelerini kullanıyor.

6 9

God of War PC sürümünde yer alacak olan iyileştirmeler ile ilgili tam liste şu an için tam olarak açıklanmadı fakat daha yüksek çözünürlüklü gölgelerin yanı sıra ekran alanı yansımaları ve çevresel olan kaplama (GTAO ve SSDO) anlamında iyileştirmeler ile geleceği  öğrenildi. Aynı zamanda kare hızı sınırları kaldırılacak, 4K çözünürlük ve ultra geniş monitör özelliği ile daha kullanışlı bir deneyim sunulacak. DualSense denetleyicisi de içinde olmak üzere tamamen özelleştirilebilir grafik ayarları, klavye için kısayollar ve denetleyici desteği de oyunda yerini alacak. Kare hızını yükseltmek istenildiğinde se NVIDIA DLSS, şirketin Reflex düşük gecikme teknolojisi ile beraber oyuna entegre ediliyor.

7 9

PC sürümünde kullanılmak üzere şu oyun içi bonuslarla da daha renkli bir hal alacak. Kratos ve Atreus için Ölümün Yemini Zırh Setleri, Sürgün’ün Koruyucu Kalkan Görünümü, Forge Shield Kaplamasının Koruyucusu, Parlayan Elf Ruhu Kalkanı Görünümü, Dökkenshieldr Kalkan Kaplaması. Stüdyo aynı zamanda God of War’ın şu ana kadar sadece PlayStation konsollarında 19.5 milyon kopya satış yapıldığı dile getirildi. Devam oyunu olarak Ragnarok ise 2022 yılında PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformlarında yerini alacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir