Elektrikli Araç Sektörünün öncü şehri Bursa, Go Green Türkiye Fuarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Elektrikli Araç Sektörünün öncü şehri Bursa, Go Green Türkiye Fuarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Elektrikli araçlar fuarı Go Green Türkiye, 16-18 Kasım tarihlerinde Tüyap Bursa’da gerçekleşecek.

Elektrikli araç, ekipman ve donanım fuarı Go Green Türkiye, 16-18 Kasım tarihinde Tüyap Bursa’da gerçekleşecek. Organizasyonunu No On Fuarcılık ve Tarsus Fuarcılık tarafından yapılan Go Green Türkiye 2023’te 8 bin metrekare sergileme alanında 120 katılımcı marka ile elektrikli araç dünyasının inovatif ürünlerini ve yeni teknolojik ürünleri ziyaretçilere sunacak.

No On Fuarcılık ile birlikte Kasım ayında Bursa’da ilkini gerçekleştirilecek olan Go Green Türkiye’ye ilişkin açıklama yapan Tarsus Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, sürdürülebilir yaşam ve temiz bir çevre için sıfır emisyon hedefiyle, Türkiye’de elektrikli araç sektörünün gelişmesi ve bu sektörde yer alan kişi ve kurumların bir araya getirilmesini misyon edinerek yola çıktıklarını söyledi.

Elektrikli Araç Sektöründe Yer Alan Paydaşları Bir Araya Getirmeyi Hedefliyoruz

“Elektrikli araç dünyasında bulunan tüm paydaşların yer alacağı Go Green Türkiye fuarını ziyaret eden profesyoneller, sektöre dair her şeyi bir arada bulabilme imkanına erişecekler.” diyen Zekeriya Aytemur; pazarda doğru hedef kitleye ulaşarak işini büyütmek isteyen, güçlü bir konum edinmek ve markasının adının yenilikçi bir sektör ile anılmasını isteyen firmaların, Go Green Türkiye’de yerini almaya başladığını belirtti.

Elektrikli araç sektörünün başkenti olarak görülen Bursa’da 3 gün boyunca devam edecek olan Go Green Türkiye 2023’te; otomobil, bisiklet, motosiklet, minibüs, iş makineleri ve yat motorları gibi birbirinden farklı elektrikli araç modelleri, şarj istasyonları, şarj yazılımları ve donanımları, akıllı şarj çözümleri, akıllı şebeke çözümleri, pil ve pil teknolojisi yönetim sistemleri gibi elektrikli araç sektörüne dair her şey bu fuarda yer alacak. Ayrıca test ve ölçüm hizmetleri, sertifikasyon, bakım ve onarım gibi satış sonrası tüm hizmetlerde Go Green Türkiye Elektrikli Araçlar, Şarj Teknolojileri, Ekipman ve Donanımları Fuarında sergilenecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir