Google’ın sunduğu önemli hizmetlerden biri olan Gmail, bazı güncellemeler ile karşımıza çıkıyor. Şirket, e-posta güvenliğini artırmak için önemli bir adım atıyor. Son haberlere göre Gmail, gereksiz ve istenmeyen e-postalardan kurtulmayı daha kolay hale getirecek bir abonelik özelliğini Android uygulamasına ekliyor.

Google’ın e-posta servisi Gmail, kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Platforma eklenen bu özellik, istenmeyen e-postalardan kurtulmayı daha kolay hale getiriyor. Bu özellik şimdi de Gmail Android uygulamasına geliyor. Şu anda Gmail’de bir e-posta listesinden çıkmak, genellikle zaman alıcı bir süreç. Maillerin altındaki ‘abonelikten çık’ linkleri genellikle kullanıcıları kendi sitelerine yönlendirdiği için bu işlem manuel bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Abonelikten Çık butonu ile e-posta aboneliğinden çıkabileceksiniz

Abonelikten Çık butonu ile e-posta aboneliğinden çıkabileceksiniz

Buna ek olarak, spam içerikleri engelleme süreci de zahmetli olabilmekte. Ancak, yeni özellik ile birlikte, abonelikten çıkmak ve spam içerikleri engellemek daha basit hale gelecek. Henüz test aşamasında olan bu özellik sayesinde kullanıcılar, “Abonelikten Çık” butonu ile karşılaşacak ve bu butona basarak istedikleri e-posta aboneliğinden çıkabilecekler. Bu düğme aynı zamanda istenmeyen e-postaların alınmasını da engelleyerek kullanıcılara kolaylık sağlayacak.

Gmail abonelik özelliği şu anda masaüstü sürümünde mevcut. Yapılan duyurular, bu özelliğin yakında Android uygulamasına da ekleneceğini gösteriyor. Bu özellik, özellikle Gmail’i sıkça kullanan kullanıcılar için büyük bir avantaj sağlayacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir