Gelir İdaresi Başkanlığı kısa bir süre önce yaptığı açıklama ile GİB Teknoloji WhatsApp kanalının açıldığını resmi olarak duyurdu.

Gelir İdaresi Başkanlığı kısa bir süre önce yaptığı resmi açıklamayla GİB Teknoloji WhatsApp kanalının açıldığını resmen duyurdu. Tek bir tık ile kolayca katılınabilen iletişim kanalı GİB Teknoloji‘nin geliştirdiği uygulamalara ilişkin bilgiler ve iş ilanları başta olmak üzere kritik bilgilerin ulaştırılmasında önemli bir rol oynayacak.

GİB Teknoloji WhatsApp kanalı resmi olarak açıldı

 GİB Teknoloji WhatsApp Kanalını Yayına Açtı

GİB yani Gelir İdaresi Başkanlığı, GİB Teknoloji WhatsApp kanalını resmi olarak yayına açtı. An itibari ile yayında olan kanalda GİB Teknoloji tarafından geliştirilen, açık pozisyonlara ilişkin ilanlardan ve milyonlarca kişiye hizmet veren uygulamalara ilişkin bilgilerden, yeni ve güncel teknolojilere ilişkin bilgilerden hızlı şekilde haberdar olunması için sürekli olarak bilgi paylaşımı yapılıyor.

GİB Teknoloji; Gelir İdaresi Başkanlığı’nın vatandaşlara sunduğu vergi uygulamalarındaki dijital dönüşümü sağlamak amacıyla yoğun bir mesai içerisinde. Hatta şu an için iş ilanlarına baktığımızda Java Yazılım Geliştirici , Kıdemli Java Yazılım Geliştirici, ve Frontend (React) Developer gibi birçok alan için büyük bir arayış olduğu bir gerçek. Buna benzer bilgileri ve duyuruları WhatsApp GİB Teknoloji kanalını takip ederek de kolayca takip edebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir