Son zamanlar içerisinde gündemde sık sık adından söz ettirmeyi başaran Getir’in yaklaşık olarak 1 saattir mobil uygulamasına ve internet sitesine erişimiyle ilgili sorunlar yaşanıyor. 

Çevrimiçi perakende uygulaması olan Getir, yaklaşık olarak bir saattir hem mobil uygulama üzerinden hem de internet sitesi üzerinden erişim sorunları yaşatıyor. Söz konusu konuyla ilgili olarak henüz bir açıklama yapmayan Getir, kullanıcıları da kızdırdı. Getir kullanıcıları Twitter’ında pek çok paylaşımda bulundu. 

Getir’in internet sitesi ve mobil uygulamasına erişilmiyor

Adını dünyaya duyurmayı başaran online satış platformu Getir’in internet sitesine erişilmeye çalışıldığında kullanıcıları 503 Service Temporaily Unavailable şeklinde bir yazı karşılıyor. 503 Service Temporaily Unavailable hatası ne anlama geliyor?

Sunucu şu anda geçici olarak aşırı yüklenme veya zamanlanmış bakım sebebiyle isteği karşılayamıyor. Bu durum yüklenmenin azalması halinde çözülmüş olacak. Fakat şu an konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapılmadığı için durumun tam olarak neyden kaynaklandığı bilinmiyor. Konuyla ilgili olarak kısa süre içerisinde Getir’den bir açıklama yapılması ve sorunun da giderilmesi bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir