Kurulduğu günden bu yana sektöründe pek çok ilki hayata geçiren Getir Yemek, üye kullanıcılarına restoran ziyaretlerinde indirim fırsatı sunan Getir Masa servisini duyurdu. Servisin kullanıcıları, üye restoranları ziyaret ettiklerinde yüzde 30’a varan indirimlerden faydalanabiliyor. 

stronggetir yemek yeni hizmetini duyurdu getir masastrong

Türkiye’nin 81 ilinde, 60 binden fazla üye ile restoran hizmeti veren online yemek siparişi platformu Getir Yemek, kullanıcı deneyimini çevrim içi dünyaya taşıyan yeni hizmeti “Getir Yemek Masa” ile artık kullanıcılar acıktıkları zaman yanında olmayı hedefliyor. 

Getir Yemek, yeni servisi hakkında açıklamada bulundu. “Nerede acıkırsanız Getir Yemek olarak size özel sunduğumuz fırsatlar ile yanınızda olmayı hedefliyoruz. Getir Yemek Masa ile kullanıcılar sadece adreslerine verdikleri sipariş ile değil, gittikleri restoranlarda da yeni servis avantajlarından faydalanabilecekler. Öte yandan, iş ortağımız restoranların da yeni müşterilerle tanışıp işletmelerini büyütmelerine destek olacağız” dedi.

Getir Masa Nasıl İşliyor?

Lansmana özel sınırlı bir süre ücretsiz olan serviste kullanıcılar, gittikleri üye restoranlarda hesap öderken, uygulama üzerinden kodu göstererek yüzde 30’a varan indirimlerden faydalanıyor. İlk etapta sadece İstanbul’da geçerli olacak olan servis önümüzdeki dönemde farklı şehirlerde de kullanıma sunulacak. 

Getir Yemek Masa ile gündemde olan Getir geçtiğimiz yıl farklı bir servisini de kullanıma sunmuştu

Yurt dışında da faaliyet gösteren Getir geçtiğimiz yıl “Getir İş, Yakında İş” duyurusunu gerçekleştirmişti. Getir İş, kullanıcılarına iş veya çalışan bulma süreçlerinde ve sonrasında zaman kazandıran bir platform olarak karşımıza çıkmıştı. Çalışan arayan işletmeler, ön muhasebe elemanından satış temsilcisine, garsondan kuryeye istedikleri pozisyona ait çalışma bilgilerini girerek ücretsiz ilan verebiliyor. İş arayanlar da ister meslekleri ister sundukları hizmet ile ilgili bilgileri verip, kullanıcıların kendilerine ulaşmalarını sağlayabiliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir