Ekim ayı itibariyle hizmet verdiği ülke sayısını 8’e çıkaran Getir uygulamanın yeni adresi Chicago, ABD oldu.

Mobil uygulama üzerinden restoran yemekleri ve market ürünleri için hızlı bir şekilde teslimat yapan Getir, dünyaya yayılma konusunda hızla ilerleme kat ediyor. Merkezi Türkiye’de bulunan şirket, ülkemizden sonra ilk olarak Avrupa’da aktif olarak hizmet vermeye başladı. Bu bağlamda ise İngiltere, Hollanda, Almanya, Fransa, İspanya ve İtalya’da operasyonlarını başlattı ve şu anda söz konusu bu ülkelerde de kullanılıyor. 

Getir, Amerika Birleşik Devletleri’nde

2

Ekim ayı içerisinde Portekiz’e açılarak, hizmet verdiği ülke sayısını 8’e çıkaran Getir uygulamasının 9. durağı ise ABD oldu. 2020 yılı itibariyle 329 milyon nüfusa sahip olduğu bilinen ülke, bu anlamda platform için oldukça büyük bir pazar niteliğine sahiptir. Aynı zamanda ABD, nüfus bakımından şu an için Getir’in hizmet vermiş olduğu en büyük ülke olarak listede yerini aldı. Söz konusu bu yeniliği sosyal medya hesabından duyuran şirket, “Getir şimdi Amerika’da, Chicago sokaklarında!” notunu Twitter kullanıcılarıyla paylaştı. Getir, platformun ABD’li müşteriler için kullanıma sunulması amacıyla açtığı @getir_US hesabını da duyurdu. Hesabın açıklama kısmında “Yiyecekleri yaklaşık 10 dakika içinde teslim ediyoruz. Evet gerçekten” notu bulunuyor.

BiTaksi, Getir’e entegre oldu

Getir yeni bir ülkeye daha açılmanın yanında, servis alanını daha da genişletmek adına hızla çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günler içerisinde BiTaksi ile iş birliğine giden şirket, GetirBiTaksi hizmetini aktif hale getirdi. BiTaksi kullanıcıları, yapılan anlaşma ile beraber direk olarak Getir’in mobil uygulaması üzerinden taksi çağırma imkanına sahip olacaklar. İlk olarak İstanbul ve Ankara’yı seçen Getir gelecekteki dönem içerisinde büyükşehirler başta olmak üzere hizmet verdiği diğer noktalarda da GetirBiTaksi’yi kullanıma sunacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir