Size kimin aradığını ve nasıl kullanılacağını söyleyen Getcontact uygulaması nedir? Getcontact gerçekten güvenilir mi?

GetContact hacklendi mi?

Getcontact, insanların “Arkadaşım beni nasıl telefon rehberine kaydettirdi” sorusuna cevap veren bir programdır. Peki, insanların merakına yanıt veren Getcontact uygulaması nedir? Getcontact’ı kullanmak güvenilir mi? Gelin popüler uygulamaya birlikte bir göz atalım.

Android için Getcontact indir

iOS için Getcontact indir

Getcontact nedir, ne işe yarar?

Birinin sizi telefonuna nasıl kaydettiğini merak ediyorsanız veya sizi kimin aradığını bilmek istiyorsanız. Size yardımcı olacak uygulamalardan biri Getcontact. Getcontact’ın 250 milyondan fazla kullanıcısı var. 2016 yılında hayatımıza giren uygulama milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Uygulamanın temel amacı, gelen aramaları ve arkadaşlarınızın sizi telefon defterine nasıl kaydettiğini göstermektir.

İnsanlar, gelen aramaların kim olduğunu değil, arkadaşlarının ve sevgililerinin telefon rehberine nasıl baktıklarını öğrenmek için kullanmaya başladı. Bazı kullanıcılar “Getcontact”ın ne olduğunu bilmiyor olabilir mi? ” Ancak, daha önce de belirttiğimiz gibi, bu tür şeylere tutkulu insanlar Getcontact uygulamasına yöneldi.

Getcontact nasıl kullanılır?

Öncelikle uygulamayı cihazınıza yüklemeniz gerekiyor. Getcontact uygulamasını cihazınıza yükledikten sonra, her uygulamada olduğu gibi önce sözleşmeyi kabul etmeniz gerekir. Sözleşmeyi kabul etmek istemiyorsanız maalesef uygulamayı kullanamazsınız. Adres defterinizin daha sonra uygulamaya bağlı olması ve oturum açmanız gerekir. Daha önce bir Getcontact hesabınız yoksa, Google veya Facebook hesaplarınızla kolayca kaydolabilirsiniz.

Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra, arayüz çok basit olduğu için Getcontact’ı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamada arkadaşlarınızın sizi telefon rehberine hangi isim altında kaydettiğini öğrenebilir veya gelen aramaların kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz. Uygulamanın bir diğer özelliği de numara engelleme. Ancak çoğu uygulamada olduğu gibi, belirli özelliklerden yararlanmak istiyorsanız Getcontact Premium satın almanız gerekecektir.

GetContact uygulaması güvenilir mi?

Milyonlarca kişi bu uygulamayı cihazlarına indiriyor ve kullanıyor. Peki bu uygulamalardan biri olan Getcontact gerçekten güvenilir mi? Aslında bu soruya kısaca cevap vermek istersek Getcontact güvenilir değil. Çünkü siber dünyada artık internete bağlı hiçbir uygulama, veri veya başka bir şey %100 güvenilir değildir.

Bu tür uygulamalar cihazınızdaki verileri besler. Telefonunuzdaki verileri toplar ve insanların birbirleriyle etkileşime girmesi için bir veri ambarına dönüştürür. Ancak günümüz dünyasında internet dünyası ile çok fazla veri paylaşıyor olsak da bazı verilerin gizli kalması gerekiyor. Bu verilerden biri bir telefon numarasıdır. Dolayısıyla Getcontact’ın %100 güvenilir olduğunu söyleyemeyiz. Bu nedenle kullanıcıların uygulamayı kurarken bu detayları göz önünde bulundurması gerekir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir