Yerli akıllı telefon üreticisi olarak Türkiye’de dikkat çeken General Mobile, bir ilki daha gerçekleştirdi ve Yenileme Merkezi’ni devreye aldı.

Yerli akıllı telefon üreticileri tarafından bugüne kadar müşterilerin telefonlarının yenilenmesini sağlayan bir hizmet ve merkez sunulmamıştı. Ancak General Mobile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Yenileme Merkezi olarak adlandırılan yeni birim sayesinde General Mobile müşterileri telefonlarında gelişmiş destek alabilecek ve daha uzun süre telefonlarını kullanabilecek.

General Mobile Yenileme Merkezi neler sunuyor?

General Mobile, yeni merkez bünyesinde mevcut cihazlar için kapsamlı bir denetim yapacak. Böylece cihazlarda meydana gelen arızalar giderilecek ve cihazda iyileştirmeler yapılacak. Üstelik merkezde işlem gören telefonlar 12 ay garantiye sahip olacak.  Hizmetten yararlanmak isteyen müşterilerin Türkiye’deki 24 yetkili servisten birisine başvurması yeterli. Yetkili servisler aracılığı ile İstanbul Kağıthane’de bulunan merkeze ulaştırılacak telefonlar, işlemlerin tamamlanmasının ardından aynı şekilde müşteriye teslim edilecek. Hizmetler sayesinde ikinci el satışta ve telefon kullanımlarında daha güvenli bir seçenek sunulacak.

General Mobile’nin yeni servisiyle ilgili açıklamalarda bulunan şirket Satış Sonrası Hizmetler ve Lojistikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arslan Yılmaz servisin önemine değinerek  ”Türkiye’nin yerli akıllı mobil ürünler geliştiren markası olarak ülkemizin kaynaklarının verimli kullanımına büyük önem veriyoruz. Bu hedefle, kullanım ömrünü tamamlamayan ikinci el teknolojik ürünlerin tekrar ekonomiye kazandırılması, israfın ve çevreye verilen zararların azaltılması imkanlarını bulabileceğiz.” dedi.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir