General Mobile, herkesin dikkatini çekecek akıllı telefon GM 23’ü duyurdu.Tanıtımı yapılan GM 23, kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Mütevazı özellikleri ile merak uyandıran GM 23, uygun fiyatı ile de şimdiden kabul görmüş görünüyor.

General Mobile, Türkiye’nin yerli teknoloji şirketlerinden biridir. Şirket geçtiğimiz günlerde, yapmış olduğu bir tanıtımla yerli ve uygun fiyatlı olan GM 23’ü duyurdu. GM 23 kullanıcılara vaat ettikleri ile daha şimdiden dikkat çekmeyi başardı. Mütevazi özelliklere sahip telefon ayrıca fiyatı ile de takdir topladı. Kabul edilebilir fiyatı sayesinde pek çok kullanıcı, şimdi de GM 23’ü bekliyor gibi görünüyor. 

Fiyatıyla Herkesin Dikkatini Çekecek Telefon General Mobile GM 23 Duyuruldu
General Mobile, Herkesin Dikkatini Çekecek GM 23’ü Duyurdu

General Mobile GM 23’ün Özellikleri

GM 23, 6.5 inç büyüklüğünde, HD+ çözünürlük sunan bir ekrana sahiptir. Ekranı ayrıca IPS LCD ekrandır. Akıllı telefon, 90 HZ tazeleme oranı ile  FHD+ ekran çözünürlüğü eksikliğini gidermeyi amaçlamaktadır.Parmak izi okuyucu sensörüne sahip olan telefonun şimdilik çentikli ekranında bulunan kameranın kaç MP olduğu açıklanmamıştır. 

General Mobile’ın yeni akıllı telefonu, MediaTek’in Helio G37 işlemcisi ile güçlendirilmiştir. Akıllı telefon ayrıca genişletilmiş RAM desteği ile toplamda 8 GB (4 GB + 4 GB) şeklinde kapasiteye sahiptir. Bataryası 5.000 mAh olan telefon ayrıca 15 W şarj desteği de sunmaktadır. İşletim sistemi Android 12 olan akıllı telefonun depolama alanı ise 128 GB’dır. 

General Mobile GM 23, üçlü kamera kurulumuna sahiptir.Ayrıca yapay zeka ile de desteklenen GM 23, birçok çekim modlarını da destekleyerek kaliteyi artırmayı hedeflemektedir.  50 MP ana kameraya sahip olan telefon, 8 MP ultra geniş açılı kamera ve bir de makro kamera içermektedir. 

General Mobile GM 23 Teknik Özellikleri

Ekran6.52″ inç HD+ IPS LCD, 90Hz
İşlemciMediaTek Helio G37
RAM4 GB (+4 GB)
Depolama128 GB
Ön KameraAçıklanmadı
Arka Kamera50 MP + 8 MP + makro
Batarya5000 mAh (15W)
İşletim SistemiAndroid 12
GM 23 Teknik Özellikler
Fiyatıyla Herkesin Dikkatini Çekecek Telefon General Mobile GM 23 Duyuruldu
General Mobile, Herkesin Dikkatini Çekecek GM 23’ü Duyurdu

General Mobile GM 23 Fiyatı

General Mobile GM 23’ün bugünden itibaren ön siparişe açıldığını duyurdu. Merakla beklenen telefonun mavi, siyah ve beyaz renk seçenekleri de bulunmaktadır. Makul fiyatı ile dikkat çeken telefonun fiyatı 5.199 TL olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir