General Mobile, GM 22 serisi ile beraber ilk akıllı saatini kullanıcıların beğenisine sundu. General Mobile GM Watch şeklinde adlandırılan söz konusu bu akıllı saat, analog saatlerde olduğu gibi yuvarlak bir ekran üzerine kurulu halde geliyor. Siyah renkli bir gövdeye sahip olan bu akıllı saatin, siyah, kırmızı, yeşil ve mavi şeklinde farklı renkte kayış seçenekleri bulunuyor. 

Samsung Galaxy S22 serisinin dudak uçuklatan fiyatları

240 x 240 piksel çözünürlüklü 1,28 inç TFT LCD dokunmatik ekran özelliğine sahip olan bu akıllı saat, piyasada bulunan diğer akıllı saatler olduğu gibi egzersiz takibi yapmak konusunda da başarılı bir cihazdır. Koşma, yürüme, bisiklet, futbol, basketbol ve çok daha fazla egzersiz takibi yapmak konusunda kullanışlı olan model, kullanıcıların kalp ritmini ölçmek konusunda da başarılıdır. 24 saat nabız ölçümü özelliğine de sahip olan akıllı saat, kalori, uyku ve kandaki oksijen miktarını ölçmek gibi faydalı özelliklere sahiptir. Kadın sağlığı takibi yapma konusunda da kullanışlı olan bu akıllı saatte nefes egzersizleri de bulunuyor. Müzik ve ses seviyesi kontrolü de sunan bu akıllı saatte uzaktan kumanda desteği de yer alıyor. Böylelikle cihaz daha fonksiyonel bir şekilde kullanılabilir. 

General Mobile GM Watch dikkat çekici özelliklerle geliyor

1 18

Bluetooth 5.1 bağlantı desteğine sahip olan mobil cihazlarla iletişim kurma imkanı sunan bu modelde IP68 sertifikası yer alıyor. böylelikle söz konusu bu saat suya ve toza karşı dayanıklı bir kullanım sunuyor. Ürünün pil kapasitesi 300 mAh olup, cihaz tam dolu pille 10 güne kadar kullanım ömrü sunuyor. General Mobile GM Watch’un fiyat etiketi ise 799 TL’dir. General Mobile GM Watch ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. Ancak ilerleyen günlerde daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir