Bir bulut oyun hizmeti olan GeForce Now, bir süre önce en ucuz paketi satıştan çekti. Detaylar şöyle…

Küresel çip krizi ve pandemiler nedeniyle bilgisayar fiyatlarındaki artış, bulut oyun gibi alternatiflerin de artmasına neden oldu. Bu platformlar, kullanıcıların güçlü bir bilgisayar sistemine ihtiyaç duymadan yalnızca iyi bir internet bağlantısı ile üst düzey oyunlar oynamasına olanak tanır ve kullanıcılara kesintisiz olarak yüksek kaliteli bir oyun deneyimi yaşatmak için aylık sabit bir ücret talep eder.

En ucuz GeForceNow paketi kaldırıldı

GeForce Now, bulut oyun perspektifinden ilk akla gelen ve ülkemiz dahil tüm dünyada sıklıkla tercih edilen platformlardan biridir. Her perşembe kütüphaneye birbirinden güzel eserler eklemesiyle tanınan platform, kullanıcılara karşılığında satın almaları için çeşitli paketler sunuyor.

geforce now paket

Geçtiğimiz haftalarda 44,9 TL fiyatla satılan Weekly Premium paketinin lansmanı ile GeForce Now, geçtiğimiz günlerde kullanıcıların tepkisini çekebilecek bir karar aldı. Platform, satılık en ucuz 24 saatlik premium planı resmi olarak kaldırdı. Dün itibariyle Game+’ın paketler sayfasına giriş yaptığınızda karşınıza çıkan 14,9 TL‘lik fiyat etiketiyle satılan paketin artık listelenmediğini görüyorsunuz.

GeForce Now’a gelmesi beklenen oyunlar hangileri?

Son olarak bu hafta GeForce Now kütüphanesine eklenen oyunların listesi ise şöyleydi;

Life is Strange Remastered (1 Şubat’ta Steam‘de yeni oyun lansmanı)
Life is Strange: Before the Storm Remastered (1 Şubat’ta Steam’de yeni oyun lansmanı)
Dying Light 2: Stay Human (4 Şubat’ta Steam ve Epic Games Store’da yeni oyun lansmanı)
Warm Snow (Steam)

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce GeForce Now’ın bu hamlesinin nedeni nedir? Siz bu paketi daha önce kullandınız mı? Şirketin bu hamlesi hakkındaki görüşlerinizi yorumlar bölümünden bizimle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir