GeForce Now oyun kütüphanesi her geçen gün yeni içerikler ile büyümeye devam ediyor. Konuyla ilgili olarak yapılan son açıklamaya göre bulut tabanlı oyun servisine bu hafta içerisinde toplam olarak 8 oyun ekliyor. Bu oyunlar içerisinde en dikkat çekeni ise God of War oldu. 

PlayStation’ın da en iddialı yapımları arasında yer alan God of War’da başrolde Kratos karakteri yer alıyor.  Olimpos Tanrılarından aldığı intikamın üzerinden uzun zaman geçen Kratos, artık İskandinav Tanrılarının ve canavarlarının diyarında sıradan bir insan olarak hayatına devam ediyor. Bu sert dünya içerisinde hayatta kalmaya çalışan Kratos, oğlu Atreus ile tehlikeli bir dünyada yer alıyor. Korkutucu bir şekilde yaratıkların olduğu daha karanlık bir dünyanın olduğu oyunda Nvidia DLSS ve Reflex desteği de bulunuyor. Bu hafta aynı zamanda Lumote: The Mastermote Chronicles ve Nobody-The Turnaround gibi yapımlar da GeForce Now’da yerini alacak.

14 9

Microsoft’un oyun servisi Game Pass’ten farklı bir şekilde çalışan GeForce Now’da kullanıcılar yüksek performanslı bilgisayara ihtiyaç duymadan tüm oyunlarda zaman geçirebiliyor. Oyunların başarılı bir şekilde çalışması adına yüksek hızda internete ihtiyaç duyuyorlar. Oyun servisi, Windows, Mac, Chrome, Android ve Safari ile uyumlu bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Servisin aylık ücreti yaklaşık 90 TL, 3 aylık servisin abonelik ücreti ise yaklaşık 200 TL’dir. 6 aylık ücret için kullanıcıların 375 TL ödeme yapması gerekiyor.

Bu hafta GeForce Now kütüphanesine  eklenen oyunların listesi:

Lila’s Sky Ark (Steam’de Yeni Sürüm)

Lumote: The Mastermote Chronicles ( Steam’de Yeni Sürüm)

MotoGP22 (Steam’de Yeni Sürüm)

Terraformers (Steam’de Yeni Sürüm)

Warstride Challenges (Steam’de Yeni Sürüm)

EQI (Steam) God of War (Steam ve Epic Games Store)

Twin Mirror (Steam ve Epic Games Store) 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir