nVIDIA tarafından geliştirilen GeForce Now Premium servislerine yeni bir paket daha eklendi. Artık günlük paket alımı yapılabilecek.

GeForce Now kullanıcıların donanım kısıtlaması olmaksızın tüm oyunları online bulut sistemler üzerinden akıcı ve yüksek performansta oynamasına imkan tanıyor. Türkiye’de iki farklı sunucu ile hizmet veren oyun servisinde, yeni bir dönem daha başladı. Bugüne kadar aylık ya da 3 aylık periyotlar ile abonelik satın alımını gerektiren GeForce Now Premium servisi için yeni bir paket daha eklendi.

Yapılan açıklamalara göre yeni paket günlük aktif olacak ve 1 günlük oyun deneyimi elde etmek isteyenler yeni servis üzerinden satın alım yapabilecek. Konu ile ilgili tüm abonelere mail ve mesaj göndermeye başlayan nVIDIA, yoğun bir talep üzerine 24 saatlik premium paketin kullanıma sunulduğunu açıkladı.

Günlük premium paket fiyatı ve özellikleri neler?

Resmi web site üzerinden de aktif hale getirilen tek günlük Premium abonelik 14.90 TL etiket fiyatına sahip. Kullanıcılar 24 saat süre boyunca mevcut abonelik ile tüm oyunlara erişebilecek. Paket dahilinde öncelikli erişim sağlama, uzatılmış oturum süresi ve RTX özelliğinden yararlanılabilecek. Uzatılmış oturum süresinde ise oyuncular tek bir oturumda maksimum 4 saat oyun oynayabilecek ve sonrasında yeniden giriş yapması gerekecek.

Özellikle sistemi denemek ve oyunlara göz atarak nasıl bir performans elde edeceğini öğrenmek isteyenler için günlük abonelik uygun fiyatı ile GeForce Now adına fırsat sunuyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir