GeForce NOW sonunda demoları çalıştırma gücüne sahip. Ayrıca kütüphaneye 6 yeni oyun daha eklendi.

GeForce NOW Kitaplığı’na bugün yeni bir Demo Deneyim Demosu geliyor ve üyelere Anında Ücretsiz Demo bölümünde bulunan seçili demoları oynatmak için anında tek tıklamayla erişim sağlıyor.

Chorus, Ghostrunner, Inscryption, Diplomacy Is Not a Choice ve The RiftBreaker Prologue ile başlayan yeni lansman serisi ile üyeler, oyunun tam sürümünü satın almadan önce GeForce NOW’da yayınlanan popüler oyunları deneyebilir. Zamanla bu bölüme birçok farklı sporu da ekleme planları var.

GeForce Now’a gelmesi beklenen oyunlar hangileri?

2021 Epic MegaJam yarışmasının iki finalisti de kütüphaneye katılacak ve doğrudan Unreal Engine’den kütüphaneye gelecek. Hızlı tempolu, siber temalı bir oyun olan Boti Boi yakınlaştırılabilir ve farklı dünyasında dolaşılabilirsiniz. Bunun yanı sıra Microwasp Seekers’da, beeBot’lar aranabilir ve hızlı erişim için dosyalar tasarlayarak ana kullanıcıya yardımcı olunabilir.

Bu yeniliklere ek olarak, PC ve Mac için genel iyileştirmelerle birlikte 2.0.39 güncellemesi mevcut ve ŞİMDİ GeForce kitaplığına 6 yeni oyun eklendi. İşte kütüphaneye eklenen yeni oyunlar;

GeForce NOW’a Eklenen Yeni Oyunlar (7 Nisan)

  • Die After Sunset (Steam)
  • ELDERBORN (Steam)
  • Northgard (Epic Games Store)
  • Offworld Trading Company (Steam)
  • Spirit Of The Island (Steam)
  • TUNIC (Epic Games Store)

Peki siz GeForce Now hakkında ne düşünüyorsunuz? Bulut tabanlı oyun servisini kullanıyor musunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir