Bulut oyun hizmetleri arasında ilk sıralarda yer alan GeForce Now, bu hafta içerisinde 6 yeni oyunu daha bünyesine kattığını duyurdu. 

Oyun sektöründeki değişim hız kesmeden devam ediyor. Şüphesiz, bulut oyunculuk sistemi, bunun en önemli örnekleri arasında yer alıyor. Oyuncular, böylelikle aylık belirli bir ücret karşılığında, güçlü bilgisayar donanımlarına ihtiyaç duymadan, yalnızca iyi bir internet bağlantısı ile üst düzey oynama imkanı elde edebiliyorlar. Bulut oyunculuk sisteminin çip krizi sebebiyle bilgisayarların fiyatlarının her geçen gün artmasının ardından popülerliğinin daha da arttığını söylemek mümkündür. Özellikle de bu alanda GeForce Now, sıklıkla tercih edilenler arasındadır. Kütüphanesinde 1000’den fazla oyuna sahip olan bu hizmet, her geçen gün daha da yeni yapımlar ile gelişmeye devam ediyor.  Son olarak ise 6 yeni oyun, platformda yerini aldı. 

GeForce Now kütüphanesine eklenen 6 yeni oyun

GeForce Now kütüphanesinde yerini alan 6 oyun arasında Frontier Developments tarafından geliştirilen ve yayınlanan, oyuncuların bir Jurassic World tarih öncesi tema park inşa etmeye çalıştığı simülasyon oyunu olarak Jurassic World Evolution 2 öne çıkıyor. Kısa süre içerisinde ön plana çıkan bu oyun, şu an itibariyle GeForce Now abonelerinin beğenisine sunuldu.

16 5

İşte platforma eklenen diğer oyunlar:

  • Bright Memory: Infinite (Steam)
  • Epic Chef (Steam)
  • Jurassic World Evolution 2 (Steam ve Epic Games Store)
  • MapleStory (Steam)
  • Severed Steel (Steam)
  • Tale of Immortal (Steam)

Bunlara ek olarak GeForce Now, geçtiğimiz haftalar içerisinde yeni üyelik paketinin de duyurusunu yaptı. Halihazırda Basic, Premium ve Avantajlı 3 aylık Premium gibi paketler ile kullanıcıların karşısına çıkan platform, aynı zamanda 24 saatlik premium paketini kullanıma sundu.

Bu bağlamda kullanıcılar, belirlenen 14,90 TL’lik ücretle 4 saatlik uzatılmış oturum süresi ve RTX aktif bir şekilde gelişmiş düzeyde olan oyunlara 24 saat boyunca da devam edebilirler. Fakat bu anlamda 24 saatlik abonelik fiyatının tartışmalara yol açtığını da belirtmek gerekir. GeForce Now’da yer alan oyunların her birini deneyimleyerek kusursuz bir macera yaşayabilirsiniz. Oyuncular için geniş bir alan sunan GeForce Now, yeni oyunlar ile gelişti.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir