5’i yeni olmak üzere toplam 10 oyun şimdi GeForce’a geliyor. Bu hafta çıkış yapan Sifu, şüphesiz listede öne çıkan oyunlardan biri.

5’i henüz piyasaya sürülen toplam 10 oyun, bu Perşembe GeForce kütüphanesine gelecek. Not Tonight 2, Diplomacy Is Not an Option (Steam), Model Builder (Steam), Sifu (Epic Games Store) ve Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (Steam), bu Cuma Steam ve Epic Games Store’da yayınlanacak. GeForce Now, bu hafta eklenen oyunlar arasında. İşte detaylar!

GeForce NOW, kütüphanesini yeni oyunlarla genişletiyor

GeForce NOW, 5’i yakın zamanda piyasaya sürülen toplam 10 oyun sunuyor. Ayrıca en son Apex Legends sezonu ‘Defiance’ ve Far Cry 6 ‘Joseph: Collapse’ DLC’si şu anda GeForce’da desteklenmeye başlıyor. Perşembe gününden itibaren aboneler, Ebedi Dönüş için iki benzersiz kaplamaya, Askeri Doktor Cathy’ye veya özel GeForce Now Silvia kaplamasına erişebilecekler.

GeForce NOW, neredeyse tüm iOS veya Android mobil cihazlarını PC oyunlarının mobil versiyonuna dönüştürür. Mobil oyuncular, sürücü komutlarını destekleyen 35 ücretsiz oyun da dahil olmak üzere 800 bilgisayar oyunundan herhangi birini oynayabilir. iOS üyeleri, Apple ekosisteminden ayrılmadan PC oyunlarının tüm avantajlarından yararlanabilir.

Android oyuncuları, GeForce NOW RTX 3080 üyeliği ile 120Hz Android telefonlarında oyun oynamayı da artırabilir. Dilerseniz eklenecek 10 oyuna yakından bakalım. Bu hafta kütüphaneye eklenen oyunların tam listesi:

GeForce Now’a gelmesi beklenen oyunlar hangileri?

  • Not Tonight 2 (Yeni sürüm 11 Şubat’ta Steam ve Epic Games Store’da)
  • Diplomacy is Not an Option (Yeni sürüm Steam’de)
  • Model Builder (Yeni sürüm Steam’de)
  • Sifu (Yeni sürüm Epic Games Store’da)
  • Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (Yeni sürüm Steam’de)
  • Escape Simulator (Steam)
  • March of Empires (Steam)
  • Modern Combat 5 (Steam)
  • Parkasaurus (Steam)
  • Truberbrook (Steam ve Epic Games Store)

Bu hafta çıkış yapan Sifu, şüphesiz listede öne çıkan oyunlardan biri. Sifu, ailesinin katillerini aramak için intikam alma yolunda olan genç bir Kung Fu öğrencisinin hikayesini anlatıyor. Bütün çocuklara karşı, bunun sayısız müttefiki ve düşmanı vardı. Başarılı olmak ve ailesinin mirasını korumak için eşsiz kung fu yeteneklerine ve gizemli kolyesine güvenmelidir.

Hayatta kalabilmek için kendinizi doğru konumlandırmak ve etrafınızdakileri akıllıca kullanmak çok önemlidir. Çetelerin yönettiği banliyölerden kurumsal gökdelenlerin serin koridorlarına kadar, düşmanlarımızı kovalamak için şehrin her köşesini dolaşacağız. Başa çıkmanız gereken sadece bir gününüz ve sayısız düşmanınız var. Her hata zamana mal olduğu için zorluğun büyük olduğu bir oyun olarak değerlendirebiliriz.

Peki bu hafta Geforce NOW’a eklenecek oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir