Türkiye’de GAMEPLUS  tarafından kullanıcılara sunulan GeForce NOW Türkiye için özel bir kısıtlama getirdi. Yapılan bu sınırlamaya göre, Premium kullanıcıların da sınırsız oyun oynaması sonlandırılmış oluyor. 

GeForce Now, her hafta yeni oyunlar ve dahası ile güncelleniyor. Kullanıcılara sunulan oyunlar  NVIDIA Tesla ekran kartlarının kullanıldığı servisin kütüphanesinde bulunuyor ve bu oyunları yüksek hızlı internet bağlantısı, güçlü ekran kartları ve işlemciler sayesinde RTX ve DLSS destekli olarak üst seviye kalitede oynayabiliyorsunuz. 

DLLS 2 desteği
forza horizon’a DSLL 3 desteği

NVIDIA GeForce NOW abonelik fiyatları 18 Mart 2023 tarihi itibarıyla zamlanmıştı. Duyurulan zam haberinden sonra ise şimdi de Türkiye özelinde yapılan bir sınırlama duyuruldu. Bugün itibariyle yürürlüğe giren karar sonucunda, ülkemizdeki Premium aboneler artık sınırsız oyun oynayamayacak ve sadece ayda en fazla iki yüz saat oyun oynayabilecekler.Yapılan sınırlamaya göre hesapladığımızda ise gün başına yaklaşık yedi saat oyun oynanabileceğini görüyoruz.

“Son dönemde GAMEPLUS’a kayıtlı bazı Premium hesapların oyun deneyimini ve servis kapasitesini kötü yönde etkileyen sonuçları olan; amacı dışında uygunsuz kullanımları olduğunu tespit ettik. Ne yazık ki; bu tür kullanımlar Premium kullanıcılarımızın oyun deneyimini negatif etkilemektedir.”

GAMEPLUS’ın abonelere gönderdiği e-posta da, oyun oynama süresinde yapılan sınırlandırmanın sebebi belirtiliyor, e-posta da yazanlara göre bazı Premium hesaplarının amacı dışında uygunsuz kullanmaları sonucu bu karar alınmış. Bu uygunsuz kullanımların, oyun deneyimini ve servis kapasitesini olumsuz yönde etkilediği belirtildi.  Alınan bu yeni karar ile bu tür kötüye ve amaç dışı kullanımların önüne geçilmesi planlanıyor.

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir