GeForce Now Türkiye (GAME+) fiyatlarında yapılan artış değişikliği oyuncuların canını sıkacak gibi gözüküyor. Güncel fiyatlar ile hzimetten faydalanmak çok daha zor bir hal alabilir. 

Türkiye’de Turkcell GAME+ üzerinden hizmet veren GeForce Now, kişilere en son 24 saatlik Premium paket sunması ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Daha önce olmayan bu paket için belirlenen fiyat ise 14,9 TL seviyesinde yer alıyordu. Söz konusu bu paket farklı paketler de sunuyordu. Örnek vermek gerekirse aylık olarak premium için 74,9 TL, 3 aylık paket premium paket içinse 179,9 TL verilmesi tahmin edilen bir durumdu. Şimdi ise bazı fiyatlarda artış durumu söz konusu oldu. 8 Aralık tarihinden itibaren artık aylık premium için 89,9 TL, 3 aylık paket premium paket içinse 199,9 TL verilmesi gerekiyor. 24 saatlik Premium paket için 14,9 TL’lik fiyatta değişiklik yapılmadı. Tahminlere göre ise yeni eklenen 6 aylık premium paket içinse 6 ay için 349 TL fiyat olduğu belirtildi. 

32

GeForce Now ile ilgili olarak elde edilen detaylar

Söz konusu bu servis ile beraber kişiler kullanmış oldukları donanımlara bağlı kalmaksızın tüm oyunları Türkiye’deki sunucular üzerinden 1080p çözünürlükte ve 60FPS’de akıcı bir şekilde oynayabilirler. Bu hizmetten faydalanmak için ne kadarlık bir internet gerekir? Konuyla ilgili olarak sunulan bilgiler 60 fps’de 720p için 15 Mbps ve 60 fps’de 1080p için 25 Mbps seviyesinde olması şeklindedir. Servisin kullanılabileceği cihazlar için yapılan açıklama ise şu şekildedir:

“Windows işletim sistemine sahip cihazlardan, MacOS işletim sistemine sahip cihazlardan, Android işletim sistemine sahip cihazlardan, Chromium tabanlı web browserlar (Chromebook cihazları için tavsiye edilir) ve iOS işletim sistemli cihazlar için Safari web browser üzerinden erişilebilir.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir