Nvidia’nın bulut rabanlı oyun servisi GeForce Now’a 2023 yılı içerisinde üçüncü kez zam geldi. Yeni GeForce Now fiyatları aşağıdaki gibi güncellendi. Oyuncular yeni zamma büyük tepki gösterdi.

Nvidia’nın bulut oyun hizmeti GeForce Now, 2017 yılında ilk olarak MacOS ve 2018 yılından beri ise PC platformlarında kullanılmaya başlanmıştı. Daha sonralarda bulut oyun sistemi Android ve iOS platformlarında yerini aldı.

GeForce NOW'a gelecek oyunlar belli oldu

GeForce Now, Nvidia’nın bulut sistemindeki güçlü işlemciler ve grafik kartlar sayesinde kullanıcılar oyunları telefonundan ya da bilgisayarlarından oynama imkanına sahip oluyor.

GeForce Now fiyatları güncellendi

Nvidia’nın sunduğu hizmet sayesinde yüksek donanım isteyen oyunlar, bulut taban sayesinde oyunları indirmeden telefon ya da bilgisayar üzerinden rahatlıkla oynanabiliyor.

Nvidia 1 aylık Premium ücreti 190 TL GeForce Now’un fiyatını değiştirmedi ancak diğer iki paketinin fiyatını arttırdı.

6 aylık Premium avantajlı paketin fiyatı daha önce 790 TL iken, gelen yeni zam ile birlikte paket fiyatı 900 TL’ye yükseltildi.

Platformun en çok tercih edilen paketlerinden biri olan 11+1 ay yıllık paket de zamlanan paketler arasında yerini aldı. Önceki fiyatı 1380 TL olan 11+1 aylık yıllık paketin ücreti 1668 TL’ye yükseltildi.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir